Σάββατο 13 Απριλίου 2024

Ο Πορφύρας πέτυχε νίκη παραμονής, ευχαριστούμε το ΥΠΕΡΟΧΟ κοινό μας !



Νίκη παραμονής στην Pre League Volley Γυναικών για τον Πορφύρα, με 3-0 σετ ( 25-12, 25-18, 25-11 ) στο Σαλπέας επί του Ναύαρχου Βότση, με εξαιρετική ώθηση από την εξέδρα, που ήταν καταπληκτική απόψε.

Τα κέρδη της επιτυχίας :

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ να δημιουργούμε κοινό που είναι ΠΟΡΦΥΡΑΣ, με τα δεκάδες παιδιά από την Ακαδημία μας.

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ η παρουσία του Πορφύρα, μιας ΤΙΜΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ σε υψηλό επίπεδο στο βόλεϊ Γυναικών.

ΕΧΟΥΜΕ χρόνο να δημιουργήσουμε, με καθαρό μυαλό, την ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σεζόν, διορθώνοντας λάθη που κάναμε.

ΚΑΤΑΝΟΟΥΜΕ πόσοι πολλοί ήθελαν να μείνει στην κατηγορία ο Πορφύρας κι ειδικά οι πολυαγαπημένοι συμπολίτες μας Φοίνικας και Πειραϊκός, αλλά κι άλλοι που για διάφορους λόγους δεν θέλουμε να αναφέρουμε, μήπως εκτεθούν γιατί μπορεί άλλοι να τους ζητήσουν...τα ρέστα....

ΠΟΤΕ δεν θα ξεχάσουμε τι έχει δώσει στον σύλλογο, ο προπονητής μας Σωκράτης Μαρμαρινός, επί 6 χρόνια ( 2004-2010 )...Μας το θυμίζει άλλωστε με το ΗΘΟΣ του...

Κι επιπλέον :

ΑΞΙΖΟΥΝ μπράβο τόσο στον προπονητή μας Πάνο Δημητρακάκο, που ανέλαβε σε ρόλο...κασκαντέρ την τεχνική ηγεσία, αλλά, θερμά ευχαριστώ και μπράβο επίσης στον Μανώλη Αποστολογιωργάκη ( προπονητή μας έως τις πρώτες ημέρες του Ιανουαρίου ) που είναι Πορφύρας ΣΤΑ ΕΡΓΑ κι όχι στα λόγια, όπως και στην Πόπη Καλλή, την άμεση συνεργάτιδα του Πάνου κι υπηρεσιακή προπονήτρια για ένα δίμηνο, διάστημα στο οποίο την αφήσαμε να παλεύει μόνη της. 

Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ των αθλητριών μας φάνηκε έστω στο τέλος αν και πιστεύουμε ότι άξιζαν να παίζουν στα πλέϊ οφ κι όχι στα πλέϊ άουτ, αλλά, μετά από τέτοια ...διαβολοχρονιά, ας μείνουμε με τα θετικά αισθήματα και για όλα τα άλλα, υπάρχει χρόνος για αναλύσεις.

ΦΥΣΙΚΑ, ότι κι αν συνέβαινε, διοικητική αλλαγή στο τμήμα δεν θα είχαμε...Αυτό είχε ξεκαθαρισθεί. Και βεβαίως, ο Πορφύρας δε θα φτιάχνει ομάδα για να κάνει τον κομπάρσο, όσο είμαστε εμείς καλά.

ΕΠΙΣΗΣ, προτού αρχίσουμε να μιλάμε για τη νέα σεζόν, προέχει να τακτοποιήσουμε ότι εκκρεμότητες υπάρχουν με τις αθλήτριες, ώστε να είμαστε απόλυτα εντάξει, όπως κάθε σεζόν από το 1990, που ιδρύθηκε το τμήμα βόλεϊ Γυναικών του Πορφύρα. Χρόνος υπάρχει.

ΑΡΧΙΚΑ, θα χαλαρώσουμε 2-3 ημέρες και μετά θα ξεκινήσουμε από το θέμα της τεχνικής ηγεσίας για την επόμενη περίοδο.

ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ; Εχουμε αγώνες, τουρνουά και προπονήσεις την Κυριακή για την Ακαδημία μας. Εκεί χτυπά η καρδιά του Πορφύρα κι όσο εκεί πάμε καλά, δεν ανησυχούμε για τίποτα.

ΠΟΛΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ γιατί βάλατε στα παιδιά σας και στις ψυχές σας, το ...μικρόβιο του βόλεϊ και του Πορφύρα, χωρίς οπαδιλίκια, αλλά, με ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ. 

ΤΕΛΟΣ, για όσους ήλπιζαν και περίμεναν, περαστικά,  καλή καρδιά και όσα έχει χτίσει ο Πορφύρας, δύσκολα θα γκρεμισθούν όσο είμαστε στις επάλξεις παίρνοντας δύναμη από την εκτίμηση ανθρώπων που καταλαβαίνουν από μεράκι....

Α, ΑΥΤΗ η λαμπάδα που άναψε φίλος του Πορφύρα στην εκκλησία, έκανε δουλειά...Αν και θα θέλαμε, με όσα μας έτυχαν εφέτος, ευχέλαιο κάθε εβδομάδα, αν όχι και εξορκισμούς...