Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Το βόλει ευχαριστεί ΟΛΑ τα μέλη του Πορφύρα μας

Οι Νίκος Δελαγραμμάτικας και Μανώλης Κελέκος πλειοψήφισαν σε σταυρούς στην εκλογική διαδικασία της Γενικής Συνέλευσης του Α.Ο.Φ. Πορφύρας, της ομάδας της γειτονιάς μας και της καρδιάς μας. Είναι οι πρώτοι στις εκλογές, αλλά, πρώτοι μεταξύ ίσων μελών μίας μεγάλης αθλητικής οικογένειας, αυτής του Πορφύρα.



Οι δύο εκπρόσωποι του τμήματος βόλει Γυναικών του Πορφύρα συγκέντρωσαν την απόλυτη προτίμηση των μελών του συλλόγου μας.
Ολοι όσοι ψήφισαν, μας εμπιστεύθηκαν.
Ευχαριστούμε θερμά το σύνολο των μελών του Α.Ο.Φ. Πορφύρας και τη Διοίκηση του συλλόγου, πρωτίστως δε τον Πρόεδρο μας Κανάκη Τσιριγωτάκη για την αγάπη και τη στήριξη τους στο τμήμα βόλει.
Ευχαριστούμε το σύνολο των μελών της διοίκησης του Πορφύρα για τα καλά λόγια.
Παράλληλα, ευχαριστούμε την Τασούλα Λιάρου, τον Νάσο Δημητρίου και τον Βαγγέλη Τζερεφό, την παρέα με την οποία ξεκινήσαμε πριν απο 5 χρόνια γιατί αν δε μας βοηθούσαν, με τρόπο διαφορετικό αλλά πάντα πολύτιμο, δε θα είχαμε αυτό το αποτέλεσμα.
Κι αυτή η παρέα μεγαλώνει με ανθρώπους υγιείς, που τα έχουν καλά με τον εαυτό τους και για αυτό κι είναι ισσοροπημένοι και έτοιμοι να προσφέρουν ( Αγγελος, Ηλίας, Κώστας, Παναγιώτης, Τάκης κι άλλοι πολλοί γονείς ) στο βόλει του Πορφύρα.
ΑΥΤΗ Η ΠΡΩΤΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΒΟΛΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΣ.
Θα ακολουθήσει η συγκρότηση σε σώμα της νέας διοικήσεως στην οποία θα παραμείνουμε πιστοί εργάτες του συλλόγου και πρωτίστως του τρίτου παιδιού μας, του τμήματος βόλει.