Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Μία πρόσκληση αλλά και μία τοποθέτηση...


  
Η κίνηση Volley 2012 σας προσκαλεί στην πρώτη ενημερωτική συνάντηση με τα σωματεία της ΕΣΠΕΔΑ την Πέμπτη 10 Μαΐου στις 19:00μμ στο Δημαρχείο του Ρέντη (Μπιχάκη 8).
 Η συνάντηση είναι ανοιχτή σε παράγοντες, προπονητές, παίκτες, διαιτητές και σε όλους όσους ενδιαφέρονται να κουβεντιάσουμε για το μέλλον του βόλεϊ.
Θα ήταν χαρά μας να μας τιμήσετε με την παρουσία σας καθώς και να μας καταθέσετε τις απόψεις σας είτε προφορικά είτε γραπτά.
                                       
                                                          Mε εκτίμηση
                                                          Γιώργος Μελισσουργός


Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ Α.Ο.Φ.  ΠΟΡΦΥΡΑΣ
------------------------------------------------------

Στον Πορφύρα συνολικά αλλά και σε εμένα προσωπικά, αρέσουν οι καθαρές εξηγήσεις. Τα μεσοβέζικα και τα γλυκανάλατα του τύπου '' πήραμε την πρόσκληση σας αλλά δεν μπορέσαμε να έλθουμε, επειδή μας έτυχε απρόοπτη υποχρέωση'' ή οι παρουσίες χωρίς ουσιαστικό νόημα και περιεχόμενο, ως μέρος μίας ομήγυρης, όπου δε ξέρεις και ποιός παίζει ποιό ρόλο, δε μας καλύπτουν.
Προτιμούμε, άλλωστε, να γίνονται θεσμικά οι όποιες συζητήσεις και βεβαίως δεν είναι εύστοχο να μαθαίνουμε μία εβδομάδα πριν για τη συγκέντρωση απο άλλους, που είχαν ήδη κληθεί, για το επικείμενο γεγονός.
Μας θυμηθήκατε λίγο πριν το τέλος, για ...μπούγιο ;
Σε αυτές τις περιπτώσεις, οι προσκλήσεις απευθύνονται ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ σε όλους.
Ο Πορφύρας , με μεγάλη χαρά και τιμή, θα δεχθεί στο γήπεδο όπου παράγει αθλητισμό, τον ΚΥΡΙΟ και ΦΙΛΟ Γιώργο Μελισσουργό και, όποτε εκείνος το αποφασίσει, ασφαλώς και τον ΚΥΡΙΟ και ΦΙΛΟ  Αχιλλέα Μαυρομμάτη, τον Πρόεδρο της ΕΟΠΕ.
Ελάτε στο ''Σαλπέας'' να δείτε τις συνθήκες δουλειάς, να μιλήσετε με τα παιδιά , τους γονείς, τους προπονητές.
Συναντήσεις σε Δημαρχεία, δεν ωφελούν και δεν προσφέρουν τίποτα.
Μου θυμίζουν την εποχή που η κόρη μου ήταν στους πυρήνες, στην Δ΄Δημοτικού, με προπονητή τον Καιμάκη, την επόμενη χρονιά διαλύθηκαν οι πυρήνες επειδή ''δεν υπήρχαν χρήματα'' και μας είπαν  ότι στα σωματεία όπου θα πάνε τα παιδιά ''θα έρχονται να τα βλέπουν απο την Ομοσπονδία στα γήπεδα''.
Η Μαρία θα τελειώσει σε λίγο τη Νομική Αθηνών και απο την , εκάστοτε, Ομοσπονδία ουδείς έχει εμφανισθεί , ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ, να δεί τι γίνεται στο Σαλπέας, όπου παιδεύονται τόσα παιδιά και ορισμένοι παλαβοί ρομαντικοί....
Κι ακόμα, τα ίδια άτομα είναι γύρω--τριγύρω....
Φούμαρα.
Είχα την ΤΙΜΗ να συνεργασθώ με τον κ.Μελισσουργό , έχω την ΤΙΜΗ να συνεργάζομαι με τον κ.Μαυρομμάτη.
Κύριε Γιώργο ( Μελισσουργέ ) ασφαλώς και θα έχεις γραπτώς, στο προσωπικό μαίηλ σου , τις θέσεις μου.
Μέχρι το τέλος της εβδομάδος.
Θα πράξω το ίδιο και προς τον κ.Μαυρομμάτη, αν το ζητήσει.
Προς το παρόν, ισχύει η πρόταση μου να έλθετε εσείς στο γήπεδο μας.
Μόνος σας ώστε να μιλάμε ελεύθερα.
Αλλωστε, ξέρετε κι εσείς κι ο κ.Προσαλίκας ότι μου αρέσει να τα λέω όπως τα αισθάνομαι, χωρίς ίχνος συμφέροντος.
Στα Δημαρχεία, στα ξενοδοχεία, στα γραφεία, γίνονται άλλες δουλειές.
Τα παιδιά που παλεύουν, σακατεύονται, αγωνιούν, οι προπονητές που υπομένουν κι αγωνίζονται, οι παράγοντες που πληρώνουν την άγνοια και το μεράκι τους, είναι στο γήπεδο.
Και κάτι ακόμα προς κάθε κατεύθυνση.
Τα λάθη μας τα πληρώσαμε ακριβά.
Οπως και την γκαντεμιά και την ασχετοσύνη μας.
Επειδή, όμως , η αγάπη για το βόλει και τον αθλητισμό είναι δυνατή όσο ποτέ άλλοτε, απλώς, τονίζουμε προς ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ότι ο Πορφύρας είναι ΑΥΤΟΝΟΜΟΣ, ΑΥΤΟΦΩΤΟΣ και ΦΥΣΙΚΑ ΔΕ ΞΕΧΝΑΜΕ τι έχουμε τραβήξει.
Καλή επιτυχία σε ΚΑΘΕ ΣΥΝΘΕΤΙΚΗ προσπάθεια, για το καλό του βόλει.
Πως όμως να μην ''τρελαίνομαι'' όταν ακούω τον νυν αλλά και τον υποψήφιο πρόεδρο της ΕΟΠΕ, να μιλούν για αυτό που ζούν τα ταλαίπωρα τα σωματεία που διοικούνται ΕΝΤΙΜΑ, όταν, ακόμα, κάνουν τα ίδια λάθη....
Κι είναι κρίμα, γιατί, έχουν καλές προθέσεις.

Ν.Δελαγραμμάτικας