Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Αγάπη..

Μικρή, ελάχιστη, σημασία έχει το γεγονός ότι οι Παγκορασίδες μας ( η ομάδα της Πόπης Καλλή ) νίκησαν 3-2 σετ την Αργυρούπολη σε φιλικό παιχνίδι στο Σαλπέας.
Δε μας ενδιαφέρει  το αποτέλεσμα, ειδικά σε ένα φιλικό, περισσότερο απο την ουσία. Και ποιά είναι αυτή ;
Μα ότι αφορά το γεγονός ότι δείχνουν αγάπη στο άθλημα προπονήτρια, αθλήτριες, γονείς, όταν είναι για πάνω απο 3 ώρες στο γήπεδο το Σαββατόβραδο, το τελευταίο των Αποκριών και παίζουν για την τρέλα , την καψούρα τους.
Εφυγαν στις 8.30 μ.μ. απο το γήπεδο, φαντασθείτε ότι η Αργυρούπολη θα επέστρεψε στην βάση της μισή ώρα αργότερα.
Στην κρίση, στην εκμετάλλευση, στην απαξίωση, στον βιασμό ψυχών, υπάρχουν διέξοδοι.
Ο αθλητισμός ήταν και πάντα θα είναι η ασφαλέστερη, γιατί δεν προσφέρει μόνο την εκτόνωση αλλά και τη συνεργασία, την αυτογνωσία, την ισσοροπία, την πειθαρχία αλλά και την γλυκιά αγωνία και τη λαχτάρα που νιώθεις όταν πραγματικά αγαπάς αυτό που κάνεις και βλέπεις το γήπεδο ως το δεύτερο σπίτι σου.
Μπράβο στην Πόπη, στα παιδιά και στους γονείς τους.
Επαιξαν όλα τα παιδιά για αρκετό χρόνο κι η προπονήτρια μας δοκίμασε σχήματα που έχει στο μυαλό της.
Το ευχάριστο είναι ότι  η ομάδα φαίνεται ότι μπορεί να έχει λύσεις, όπως και πρόοδο.
Για την Αργυρούπολη και τον προπονητή της Μιχάλη Παπανικολάου, απλώς, να επαναλάβουμε, για ακόμα μία φορά, ότι σε επίπεδο κουλτούρας, στις υποδομές τους, είναι πολύ κοντά σε εμάς. Ειδικά ο Μιχάλης.
Σας ευχαριστούμε γιατί ΜΑΖΙ κάναμε ένα Σαββατόβραδο πιο όμορφο.
Τα σετ ήταν 25-22, 25-21, 17-25,17-25 και 25-15.
Με τον Πορφύρα αγωνίσθηκαν οι Κ.Ζαννή, Ε.Μονιού, Στανιού, Παπαγιαννοπούλου, Παυλίδου, Φαλιδέα, Χονδρουδάκη, Υφαντή, Φακίρη, Κουκομέλα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Απο τον Ολυμπιακό ακόμα περιμένουμε να μας πεί γιατί δεν ήλθε το περασμένο Σάββατο στο φιλικό που είχαμε κανονίσει στο γήπεδο μας. Καλά κρασιά και καλά Κούλουμα....