Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Μία νίκη, μα κυρίως μία εμφάνιση--υποθήκη για το μέλλον....

Οι Παγκορασίδες Γ του Πορφύρα νίκησαν με 3-0 σετ στη Νέα Σμύρνη τις Παγκορασίδες Β του Πανιωνίου.
Τα σετ ήταν 25-20, 25-15 και 25-23.
Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, συνδυάσθηκε μάλιστα με καλή διαχείριση των αθλητριών.
Κι όπου δε δόθηκε χρόνος συμμετοχής, θα υπάρξει σε επόμενα παιχνίδια, άλλωστε, τα 2 παιδιά που δε χρησιμοποιήθηκαν σήμερα θα είναι στη 12άδα και στο ματς της επόμενης αγωνιστικής, δηλαδή, δε θα ισχύσει αυτή τη φορά η κυκλική συμμετοχή, με απόλυτο τρόπο.
Θετικό είναι ότι όλα τα κορίτσια έπαιξαν ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΒΟΛΕΙ κι ότι όλα είχαν ενεργό συμμετοχή στο παιχνίδι. Με ψυχραιμία κι ενέργεια.
Η νίκη καλή είναι, φέρνει δάκρυα χαράς κι όχι πίκρας όπως η ήττα, αλλά, περισσότερο νοιαζόμαστε για την εμφάνιση που ήταν εξαιρετική, απο τα πιο μικρά ηλικιακά κορίτσια του πρωταθλήματος, γεννημένα κυρίως το 2002 και σε μικρότερο βαθμό, το 2001.
Θέλουμε να δούμε την εξέλιξη αυτών των παιδιών, που αποτελούν το τμήμα των Cadets, δηλαδή το πιο συνεπές σε παρουσία στις προπονήσεις.
Η πρόοδος έρχεται με δουλειά και με τις παραστάσεις που προσφέρει η σπουδαία γυναικεία ομάδα μας.
Υγεία να έχουν τα παιδιά και με ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ αλλά κι ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ, θα απολαύσουν μαζί με τους γονιούς τους ωραίες στιγμές στο βόλει. Με τον Πορφύρα μας.
Κορίτσια που ξεκίνησαν πριν 1 χρόνο το βόλει, είναι βελτιωμένα, μοιραία φαίνεται εδώ η δουλειά της προπονήτριας Πόπης Καλλή.
Ο Πανιώνιος είναι ισχυρός αντίπαλος, η νίκη μας προφανώς έχει πρόσθετη αξία.
Μέχρι εδώ όμως.
Προσπάθεια, φιλοδοξία, πείσμα, πάθος, αυτοσυγκέντρωση και το κεφάλι να βλέπει πρώτα το  γήπεδο και μετά τον ουρανό χωρίς να φεύγουν τα πόδια απο το πάτωμα.
Η ώθηση που έδωσαν σήμερα οι γονείς των αθλητριών μας, με απόλυτα βολλεική νοοτροπία, μέτρησε κι ''έγραψε''.
Προπονήσεις, διάβασμα και σεβασμό σε όσους νιάζονται γι εμάς  και στους εαυτούς μας.
Συγχαρητήρια και ψυχραιμία.
Αριστη η διαιτησία των Κουβέλη--Τσινού. Νέα πρόσωπα, με ταλέντο.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Καλλή ) Αποστόλου, Τζώρτζη, Τριανταφύλλου, Σκαλτσή, Ν.Μονιού, Ε.Ζαννή, Ράπτη, Παπαδοπούλου, Συρίγου, Βασιλειάδου, Πλαφαδέλη, Ζούπα.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ( Μιχαηλίδου ) Ψαράκη, Οικονόμου, Βασόγλου, Βαγενά, Κοντοπούλου, Σούρα, Βουζουνεράκη, Ανυφαντή, Κουτσουρέα, Κοντοπούλου.