Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Σπουδαία νίκη για τις Παγκορασίδες μας

Ενα βήμα πιο κοντά στην πρόκριση στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος, βρέθηκε πλέον η ομάδα των Παγκορασίδων Α του Πορφύρα, μετά απο τη νίκη της απέναντι στη Δραπετσώνα Α, με 3-0 σετ στο Σαλπέας.
Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη της ομάδας μας στο πρωτάθλημα, όπου δεν έχουμε χάσει σετ.
Μάλιστα, συνάμα ήταν κι η πρώτη ήττα της Δραπετσώνας έπειτα απο τρείς σερί νίκες, με 9-0 σετ στο ενεργητικό της.
Καλύτερη απο τον Πορφύρα ήταν η Αναστασία Καρβούνη. Εχει βελτιωθεί αισθητά, μένει να αποδείξει η ίδια στον εαυτό της, με τη συνολική παρουσία της, που βάζει το όριο της φιλοδοξίας της, γιατί πλέον αυξάνουν οι υποχρεώσεις και δεν αρκεί να μας στέλνουν οι γονείς στο γήπεδο, πρέπει να τρελαινόμαστε κι εμείς με την ιδέα όχι μόνο του αγώνα αλλά και της προπόνησης και να την βάζουμε πάνω ΑΠ΄ΟΛΑ.
Αποκάλυψη ήταν η Μίνα Κουτσουδάκη ενώ η Μαρία Χονδρουδάκη κι η Κατερίνα Ζαννή, έκαναν τη σπουδαία εμφάνιση που όφειλαν στις ίδιες απο χθες, απο το ματς των Κορασίδων, όπου μας έπιασε πλημμύρα...
Καλά, για την Εφη Υφαντή και την Ευτυχία Θεοδωρή, τι να πείς....Οταν η θέληση συνδυάζεται με την επιμονή, το ήθος και το πάθος, βγάζουν αποτέλεσμα σαν κι αυτό που καμαρώναμε σήμερα.
Η Πετρίνα Μπουτσελάκου αποζημιώνεται για τη δουλειά της κι αποζημιώνει για το ενδιαφέρον.
Σταθερή η Ιλια Κουκομέλα, αντίπαλος με το άγχος της αλλά και με εμφανέστατη πρόοδο η Ουρανία Κονταράκη, δυστυχώς δεν έπαιξε, αλλά, φορτσάρει ήδη για το επόμενο ματς η Κορίνα Τσόρβα, η ΑΘΛΗΤΡΙΑ  που ποτέ δε λέει ''δεν μπορώ'' και πάντα πασχίζει να γίνει καλύτερη.
Τα σετ ήταν 25-21, 25-14, 25-14.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Πόπη Καλλή ) Κ.Ζαννή, Χονδρουδάκη, Υφαντή, Καρβούνη, Κουκομέλα, Μπουτσελάκου, Κουτσουδάκη, Κονταράκη, Τσόρβα, Θεοδωρή.