Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Καλοί διαιτητές, ανάλογες κι οι προσδοκίες....

Αύριο Τετάρτη 15/1, ο διεθνής διαιτητής Δημήτρης Ονόπας θα είναι Β’ διαιτητής στον αγώνα Fenerbahçe Grundig ISTANBUL (TUR) - VaLePa SASTAMALA (FIN) για τη φάση των 16 του Challenge Cup Ανδρών.
Ο κ.Ονόπας ορίσθηκε να είναι ο πρώτος διαιτητής του αγώνα Πορφύρας--Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας το Σάββατο στο Σαλπέας, με δεύτερη την κ.Μ.Οικονόμου.
Εξαιρετικοί διαιτητές, υψηλού επιπέδου, αδιάφορο ( ; ) ότι συμβαίνει να είναι ( για πολλοστή φορά στην εφετινή σεζόν, προφανώς συμπτωματικά...) κι οι δύο του Συνδέσμου Διαιτητών της Αθήνας, αν και παίζουμε με αθηναική ομάδα.
Περιμένουμε ότι θα δούμε μία σπουδαία διαιτησία ανάλογη των προσδοκιών και των απαιτήσεων, διαιτησία που δε θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο παιχνίδι αλλά θα συμβάλλει στην ήρεμη, ομαλή κι ασφαλώς αθλητικά εύλογη ( κι ανάλογη της αποτελεσματικότητας κι ορθότητας των προσπαθειών αθλητριών και προπονητών ) εξέλιξη.
Με άλλα λόγια, θεωρούμε δεδομένο ότι δεν πρόκειται να ζήσουμε εκείνες τις ...μαγικές στιγμές που ...απολαύσαμε στην Κάντζα, στο πρώτο ματς με τον Ιωνικό, απο το...ευρηματικό δίδυμο διαιτητών των κ.κ. Ζώη--Στάικου, οι οποίοι αδίκησαν κατάφωρα τον Πορφύρα,  άλλαξαν τη ροή του αγώνα και διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα στο, καθοριστικό, τέταρτο σετ με μία ....ενδιαφέρουσα γκάμα απο χτυπητά σφάλματα, σε βάρος του Πορφύρα τον οποίο οδήγησαν στην ήττα, απο το...χεράκι....
Οταν πλησιάζαμε στο σκορ, ή πηγαίναμε μαζί, όλο και μία τρικλοποδιά τρώγαμε.
Αφείστε που με τη χρήση της κίτρινης κάρτας, εξομοιώθηκε ο έξω φρενών θύτης ( ο προπονητής του Ιωνικού....) με το θύμα που....κιτρινίσθηκε για πρώτη φορά στα 10 χρόνια που κάθεται στον πάγκο όλων των ομάδων του τμήματος βόλει Γυναικών του Πορφύρα....
Καλή επιτυχία λοιπόν στον κ.Ονόπα και στην κ.Μ.Οικονόμου.