Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Τι συμπτώσεις....

Επειδή, εμείς στον Πορφύρα δε μασάμε κουτόχορτο, άλλωστε στα γήπεδα είμαστε πάρα πολλά χρόνια και τις λογικές καταλαβαίνουμε αλλά και τις αντιλήψεις, πολύ απλά, να σημειώσουμε ότι αναγνωρίζουμε ότι η ομάδα μας έκανε ΚΑΚΗ εμφάνιση απέναντι στον Ιωνικό και δεν άξιζε να κερδίσει, δεν έπειθε με την παρουσία της.
Μόνο που αυτή η εκτίμηση είναι διαφορετική υπόθεση σε σχέση με την αντιμετώπιση απο τη διαιτησία.
Στα οριακά σημεία του δεύτερου και του τρίτου σετ, στους τελευταίους πόντους, το μπλοκάουτ δεν το είδατε, το μέσα το είδατε έξω, το πιαστό το ψάξατε πολύ για να το βρείτε.
Τρία λάθη κάνατε κύριε Ονόπα και κύριε Τσάκα στους τελευταίους πόντους που έκριναν δύο σετ , όλα σε βάρος του Πορφύρα.
Για τα πιαστά, στα οποία κάνατε κατάχρηση σφυριγμάτων κ.Ονόπα, δε σας λέμε τίποτα, καθώς έτσι κι αλλιώς ο κανονισμός αφήνει έρμαια των διαιτητών τις αθλήτριες και τους αθλητές, ειδικά σε αυτόν τον τομέα, όπου δεν υπάρχει ενιαία αντιμετώπιση.
Αλλά, τι σύμπτωση να είναι τρείς φάσεις σε βάρος του Πορφύρα, στην κόψη του ξυραφιού.....
Εμείς, παραδεχόμαστε ότι ως ομάδα είχαμε τα χάλια μας τα μαύρα, εσείς μήπως να ζητήσετε το βίντεο του αγώνα, να απολαύσετε τον εαυτό σας και στη φάση όπου όλο το γήπεδο σας φώναξε και πήρατε την απόφαση μόνο μετά απο υπόδειξη του δεύτερου διαιτητή, ώστε να γίνετε καλύτερος διαιτητής, εφόσον ήδη είστε διεθνής ;
Εκτός κι αν θυμάστε τις φάσεις, γνωρίζετε τι ακριβώς έγινε σε αυτές και δεν έχετε λόγο να τις δείτε ξανά γιατί είστε απολύτως σίγουρος, θυμάστε δηλαδή τι είχατε στο μυαλό σας όταν σφυρίζατε κι εσείς κι ο κ.Τσάκας.
Προσέξτε. Δεν αναζητούμε δικαιολογίες. Αλλά, το άσπρο που γίνεται μαύρο και το σφάξιμο με το βαμβάκι, να είστε σίγουροι ότι ξέρουμε να τα διακρίνουμε.
Τα κουκούτσια έπεσαν εκεί όπου έπρεπε....Και πάλι....

Ν.Δελαγραμμάτικας

ΣΗΜ. Την υπογραφή την βάζω , για να μη νομίζετε ότι υπάρχει ανωνυμία.....