Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

Τέσσερα στα τέσσερα για το βόλεϊ του Πορφύρα

Τέταρτη νίκη σε τέσσερα παιχνίδια, για τις ομάδες βόλεϊ του Πορφύρα μέσα σε 24 ώρες, καθώς, μετά τις Γυναίκες, τις Κορασίδες Α και τις Κορασίδες Γ, νίκησαν και οι Κορασίδες Β που  πήραν με 3-0 άνευ αγώνα την νίκη στο ματς με τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου εκτός έδρας, καθώς, ο Θρίαμβος δεν είχε σφραγισμένα δελτία και μηδενίσθηκε.
Ας καταλάβουν εδώ όλοι στο τμήμα μας, την αξία της επιμονής μας σε οργανωτικά ζητήματα, της απόλυτης προσέγγισης μας σε ζητήματα δομής και λειτουργίας και τον ρόλο που έχουν για τα παιδιά μας, οι δύο φύλακες άγγελοι τους, ο Αγγελος Ζαννής και ο Παναγιώτης Τριανταφύλλου.
Με δικές τους ενέργειες, εξέτασε τα παιδιά των αγωνιστικών τμημάτων που ήδη είχαν από πέρσι δελτία, παθολόγος που σφράγισε τα δελτία τους, δίχως οι γονείς να επιβαρυνθούν ευρώ, καθώς, άλλοι πλήρωσαν.
Ας εκτιμάμε αυτό που έχουμε, στο πλήρες μέγεθος του, γιατί αθλητικές υπηρεσίες και ενδιαφέρον σαν και τούτο που απολαμβάνετε στο βόλεϊ του Πορφύρα, με το μικρότερο κόστος, απλώς, δεν αποτιμώνται, αλλά, για αυτό κερδίσαμε την εμπιστοσύνη και το ενδιαφέρον σας.