Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

Μπράβο στις Κορασίδες Δ για την επική ανατροπή....Και την νίκη με 3-0 επί της Ηλιούπολης...Οταν πιστεύεις μέχρι το τέλος, ΠΑΝΤΑ δικαιώνεσαι...

Την πρώτη νίκη της ως προπονήτρια πανηγύρισε απόψε στο Σαλπέας η Βιβή Μπαλλή, παιδί του Πορφύρα και γεννημένη πρωταθλήτρια.
Οι Κορασίδες Δ του βόλεϊ του Πορφύρα, επικράτησαν με 3-0 σετ της Ηλιούπολης, για το πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΔΑ, σε ένα παιχνίδι με ιδιαιτερότητες.
Τι άλλο να σχολιάσουμε για την ανατροπή στο δεύτερο σετ, όπου ο Πορφύρας ήταν πίσω στο σκορ με 9-21 και το πήρε με 28-26, καλύπτοντας διαφορά 12 πόντων !
Αυτό που προσπαθούμε να περάσουμε στα παιδιά μας, είναι ότι αξίζει να μάχεσαι μέχρι το τέλος, όπως στη ζωή, όπως πρέπει να κάνουν αργότερα, όταν θα βγούν στην κοινωνία και θα δημιουργήσουν τις οικογένειες τους.
Το βόλεϊ είναι μόνο ένα παιχνίδι. Η κουλτούρα και η νοοτροπία που φτιάχνουμε στα παιδιά, έχει την, πραγματική, σημασία. Και με το θάρρος και την ψυχή τους, πήραν αυτό που έδειξαν ότι ήθελαν.
Ντεμπούτο σε επίσημο παιχνίδι για την Σαββίνα Μουζάκη. Καλή αρχή. Εκανε ωραίες κινήσεις στη σκακιέρα του αγώνα. Ως δεινή σκακίστρια. Και πρόσφερε πολλά. Οπως και όλα τα παιδιά μας. Η Σαββίνα άρχισε μόλις πέρσι το βόλεϊ, στα 13 της. Εάν έχεις όρεξη και το αγαπάς, προχωράς. Δείχνει τον δρόμο και σε άλλες. Αρκεί να ακολουθήσουν την ίδια...συνταγή. Με συνέπεια και επιμονή.
ΥΠΟΜΟΝΗ και όλα τα καλά θα τα δείτε και θα τα δούμε.
Περαστικά στην αθλήτρια μας Ειρήνη Βλάσση. Αρχισε νωρίς φέτος η γαστρεντερίτιδα να κάνει θραύση, προσοχή σε όλες και όλους, αρκετά βάσανα έχουμε.
Τα σετ ήταν : 25-22, 28-26 ( από 9-21...), 25-14.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Βιβή Μπαλλή ) : Στέλλα Γαμπιεράκη, Καλλιόπη Βαρθολομάτου, Λυδία Κυριακοπούλου, Μαριάντα Κατσίνα, Αννα Κωστούρου, Μαρία Τζίρτη, Μυρσίνη Δελασούδα, Μαριτίνα Μητροπούλου, Σταυρούλα Αργυρέα, Αννα Μαρία Μακρή, Σαββίνα Μουζάκη, Μαριάντζελα Λιαρμακοπούλου.