Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

Απολλώνιος-Πορφύρας 1-3 σετ στις Παγκορασίδες Γ. Τρείς νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια για τον Πορφύρα που συνεχίζει την καλή δουλειά.


Την τρίτη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια του πρωταθλήματος των Παγκορασίδων Γ της ΕΣΠΕΔΑ, πέτυχε ο Πορφύρας, επικρατώντας του αήττητου έως σήμερα, Απολλώνιου στο Κερατσίνι με 3-1 σετ.
Οι μικρές του Βασίλη Πανδή, έδειξαν μεγαλύτερη σταθερότητα στην απόδοση τους και δίκαια έφθασαν στη νίκη, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, που αποτελείται κυρίως από παιδιά γεννημένα το 2002 ( οι Παγκορασίδες Γ του Πορφύρα, συγκροτούνται μόνο από παιδιά του 2004, συν την Ελευθερία Σταυρίδη που γεννήθηκε το 2003 ).
Εξαιρετική ατμόσφαιρα στο παιχνίδι και υποδειγματική φιλοξενία από τον Απολλώνιο.
Πέρα, πάντως, από το αποτέλεσμα, θέλουμε να δώσουμε ένα μήνυμα, σε όλα τα παιδιά μας, χαρακτηριστικό της κουλτούρας και της φιλοσοφίας μας :
Καμμία νίκη στον κόσμο, δεν έχει αξία όσο το χαμόγελο και η θετική διάθεση σας, η εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας, η αίσθηση της αυτοκυριαρχίας, της πειθαρχίας, αλλά και της τόλμης ώστε να μετρήσω τα όρια που ξέρω ότι μπορώ να φθάσω.
Φόβος και άγχος στον αθλητισμό, ειδικά σε αναπτυξιακές ομάδες, δεν πρέπει να υπάρχουν.
Λογική η απειρία. Αναμενόμενο ότι έχετε αγωνία. Ολες.
Μα όλες, επίσης, είστε άξιες, όλες είστε τυχερές γιατί έχετε σπουδαίους γονείς, όλες είστε ευλογημένες, επειδή, έχετε την υγεία σας.
Πρώτα, λοιπόν, νικάω τα συναισθήματα μου και μετά κυριεύω όλο τον κόσμο.
Γιατί εμείς εδώ, αγωνιζόμαστε όχι για τα πρωταθλήματα ( αυτά, εάν κάνουμε καλή δουλειά και είστε και εσείς συνεπή, θα έλθουν ), αλλά, για να σας δώσουμε τα εφόδια που μπορούμε, διδάσκοντας σας ( ακόμα και όταν σας ...νευριάζουμε...) τις αρχές και τις αξίες του αθλητισμού.
Διασκεδάστε το. Το αξίζετε και εσείς και οι δικοί σας.
Μπράβο σας ( και ) για τη σημερινή επιτυχία. Συνεχίστε έτσι. Και να θυμάστε ότι οι συμβουλές δίνονται μετά από τις νίκες. Μετά από τις ήττες, δεν έχει ούτε συμβουλές, ούτε φωνές, μόνο συμπαράσταση.
Τα σετ ήταν : 17-25, 25-23, 22-25, 19-25.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Βασίλης Πανδής ) : Καράμπελα, Βαλσαμάκη, Περέϊρα, Μπεγκάϊ, Φραγκοπούλου, Λαγωνίκου, Μυλωνοπούλου, Μαρινάκη, Ραγκούση, Σακαράκη, Ζαχαράκη, Παπαφράγκου, Βογιατζή, Ε.Σταυρίδη.