Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Συγχαρητήρια παιδιά !










Πολύ καλή εμφάνιση από τις Κορασίδες Α του Πορφύρα στο Σαλπέας, απέναντι στη Δραπετσώνα, αλλά, χωρίς θετικό αντίκρυσμα καθώς, οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με 3-2 σετ.
Συγχαρητήρια στις αθλήτριες μας και στην προπονήτρια τους Νίκη Μανωλάκου για την εμφάνιση και την προσπάθεια, αλλά, δυστυχώς, πέρα από τα δικά μας λάθη, κόστισε και η απειρία των διαιτητών, που διαχειρίσθηκαν ανεπιτυχώς ένα δύσκολο παιχνίδι, με πολλά σφάλματα και για τις δύο ομάδες, αλλά, συγκυριακά, με εκείνα που έγιναν σε βάρος του Πορφύρα, να είναι σε κρίσιμα και καθοριστικά σημεία.
Οπως μαθαίνουν τα παιδιά, έτσι μαθαίνουν και οι διαιτητές.
Αλλά, στη φάση 1-6 των Κορασίδων Α, στην Α΄ Κατηγορία, θα πρέπει να μπαίνουν οι καλύτεροι και πιο έμπειροι διαθέσιμοι διαιτητές. Εάν τα κωλύμματα διαιτητών είναι τόσα πολλά για τις απογευματινές ώρες και ο συνολικός αριθμός τους μικρός, ας δούμε με ονόματα, ποιοί είναι εκείνοι που ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ αποφεύγουν να σφυρίξουν στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα, επειδή, αισθάνονται ότι πρέπει να κάνουν την εμφάνιση τους μόνο στα ΄΄μεγάλα σαλόνια΄΄και μετά να τα βάλουμε όλα στο τραπέζι.
Γιατί είναι κρίμα για όλες και όλους.
Τα σετ ήταν : 26-24, 22-25, 22-25, 25-20, 12-15.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Νίκη Μανωλάκου ) : Χονδρουδάκη, Συρίγου, Βαλσάμη, Η.Μαννέ, Κ.Ράπτη, Ε.Ζαννή, Τριανταφύλλου, Ο.Καλογεροπούλου, Κονταράκη, Κ.Καλογεροπούλου, Μελισσάρη, Μαστόρου, Τζώρτζη.