Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

Τρίτη νίκη σε τέσσερα παιχνίδια οι Κορασίδες Α του Πορφύρα, απέναντι στην Ηλιούπολη, 3-1 στο Σαλπέας




Οι Κορασίδες Α του Πορφύρα, με την  τρίτη νίκη τους σε τέσσερα παιχνίδια, επί του ΓΣ Ηλιούπολης, στις συναντήσεις μας σε αυτή τη σεζόν ( αυτή τη φορά με 3-1 ), σφράγισαν και τυπικά, στο Σαλπέας, την πρόκριση τους στo Final 8 του πρωταθλήματος Κορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ, όπου θα αντιμετωπίσουν την πρωταθλήτρια των Κορασίδων Γ, με ΄΄έπαθλο΄΄την πρόκριση, για πρώτη φορά στην ιστορία μας, στο Final 4, όλων των Κορασίδων της Ενωσης μας.
Το παιχνίδι Πορφύρα-ΓΣ Ηλιούπολης ήταν συναρπαστικό και κρίθηκε στις λεπτομέρειες ( τα σετ ήταν : 22-25, 27-25, 25-23, 25-19 ).
Ποτέ, άλλωστε, ένα ματς Πορφύρα-ΓΣ Ηλιούπολης δεν είναι αδιάφορο ( έστω και στο...τάβλι...), ακόμα και όταν οι δύο ομάδες είναι, πριν από το παιχνίδι, ξεκάθαρο ότι δε θα είχαν διαφορετική τύχη, ανεξαρτήτως αποτελέσματος ( και με ήττα, ο Πορφύρας έμενε 4ος και προκρινόταν ενώ ο ΓΣ Ηλιούπολης και με νίκη, θα αποκλειόταν ).
Απολαύσαμε ένα ανταγωνιστικό ματς, μεταξύ δύο πολύ καλών ομάδων και χαρήκαμε την ομορφιά και την αθλητοπρέπεια του πιο δίκαιου αθλήματος, του βόλεϊ, σε συνάντηση-διαφήμιση για το άθλημα μας.
Με δουλειά, σοβαρότητα και αυτοπεποίθηση, οι Κορασίδες Α του Πορφύρα, μπορούν να πετύχουν ακόμα περισσότερα φέτος.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Νίκη Μανωλάκου ) : Χονδρουδάκη, Βαλσάμη, Κονταράκη, Μαστόρου, Κ.Ράπτη, Τριανταφύλλου, Συρίγου, Ο.Καλογεροπούλου, Ε.Ζαννή, Κ.Καλογεροπούλου, Τζώρτζη, Μελισσάρη.