Κυριακή 13 Μαΐου 2018

Αλλαγή σκυτάλης στις Νεάνιδες και Κορασίδες Α του Πορφύρα

Η Επιτροπή Βόλεϊ του Πορφύρα έκανε δεκτή την παραίτηση, για προσωπικούς λόγους, της προπονήτριας μας Νίκης Μανωλάκου, από τις Κορασίδες Α και Νεάνιδες, τις οποίες κατηύθυνε με επιτυχία τα τελευταία 4 χρόνια.
Ευχαριστούμε θερμά την Νίκη μας, για όσα μας πρόσφερε ως αρχηγός μας και ως προπονήτρια από το 2011 έως και σήμερα και μένει να καταλήξουμε στη νέα μορφή συνεργασίας μας, καθώς, υπάρχει εκατέρωθεν καλή διάθεση, όπως είναι απολύτως φυσικό.
Καθήκοντα προπονητή στις Νεάνιδες και τις Κορασίδες Α του Πορφύρα, αναλαμβάνει ο Γρηγόρης Μπαμπούνης, ο οποίος εργάσθηκε στην τελευταία σεζόν στον Σαρωνικό, οδηγώντας τις Κορασίδες του στη δεύτερη θέση και την άνοδο από την Β΄στην Α΄Κατηγορία όπως και στο Final 8 και την γυναικεία ομάδα του συλλόγου της Αίγινας σε άνετη παραμονή στην Α΄Τοπική Κατηγορία.
Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του στον Πορφύρα.
Oι προπονήσεις με τον Γ.Μπαμπούνη θα ξεκινήσουν από την Τρίτη 15 Μαϊου και μαζί με τον προπονητή της Γυναικείας ομάδας μας Βασίλη Πανδή θα έχουν την ευκαιρία αξιολόγησης όλων των αθλητριών των τμημάτων Νεανίδων, Κορασίδων Α-Β-Γ-Δ, για τη νέα αγωνιστική περίοδο, οπότε περιμένουμε την παρουσία ( και επιστροφή ) όλων στις προπονήσεις στο διάστημα έως τις 30 Ιουνίου, οπότε λήγει η σεζόν.