Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2009

Αναβολή για τις Κορασίδες

Δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Οκτωβρίου η αναμέτρηση του πρωταθλήματος Κορασίδων ανάμεσα στον Πορφύρα και το Αιγάλεω στο βοηθητικό γήπεδο ''Παναγιώτης Σαλπέας'' ,καθώς δεν υπάρχουν διαθέσιμοι διαιτητές εξαιτίας της αποχής που πραγματοποιούν .Μοιραία ,ο αγώνας αναβλήθηκε .
Δημιουργείται πρόβλημα με τις ημερομηνίες για τα πρωταθλήματα , αλλά ,θέση μας είναι ότι οι διαιτητές έχουν δίκιο καθώς δεν είναι δυνατό να πληρώνουν συνέχεια απο την τσέπη τους για να διατητεύουν στους αγώνες .
Εμείς θέλουμε τους διαιτητές να είναι τακτοποιημένοι ,να μπεί μία σειρά στις οφειλές που υπάρχουν απέναντι τους εδώ και 4-5 χρόνια ,ώστε να μπορούμε να έχουμε απαιτήσεις και να ζητάμε να είναι προσεκτικοί και υπεύθυνοι .
Τα παιδιά μας αθλούνται ,εμείς κάνουμε το χόμπυ μας ,οι διαιτητές δεν μπορεί να είναι τα κορόιδα και τα θύματα της παρέας .Οταν ταλαιπωρούνται οι διαιτητές ,οι πρώτες που πληρώνουν τη νύφη είναι οι ομάδες ,απο την κακή ψυχολογία και την απροσεξία τους .
Ο Πορφύρας είναι στο πλευρό των διαιτητών του βόλει ως προς το απόλυτα δίκαιο των αιτημάτων τους αφού χωρίς αυτούς και τους αθλητές δεν γίνεται παιχνίδι και πρέπει να τους σεβόμαστε για να απαιτούμε τον σεβασμό τους .
Είναι αναγκαίο να βρεθεί λύση το συντομότερο δυνατό .