Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2009

Θερμές ευχαριστίες στους φίλους μας

Το τμήμα βόλει γυναικών του Α.Ο.Φ. Πορφύρας εκφράζει τις πιο θερμές ευχαριστίες του σε εκείνους τους ανθρώπους που επέλεξαν να σταθούν δίπλα του και σε αυτή τη σαιζόν αλλά και στους καινούριους φίλους οι οποίοι επενδύουν στη δική μας τρέλα γιατί βλέπουν ότι προσπαθούμε να δημιουργήσουμε κάτω απο δύσκολες συνθήκες .
Χωρίς μάλιστα να κοιτάμε μόνο την βιτρίνα αλλά δείχνοντας ,πρωτίστως ,ενδιαφέρον για την επόμενη ημέρα ώστε να έχει συνέχεια αυτό που δημιουργεί τούτη η παρέα ανθρώπων με τη μεγάλη αγάπη για τον Πορφύρα ,πάντα --πρέπει να το τονίζουμε συνέχεια --με τη συμπαράσταση της Διοίκησης του συλλόγου που με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ.Κανάκη Τσιριγωτάκη είναι πάντα στο πλευρό μας .
Δεν μπορούμε επίσης παρά να εκφράσουμε δημόσια τις πολλές ευχαριστίες για το κουράγιο που μας δίνουν κι όλα τα άλλα μέλη του Δ.Σ. μα ειδικά ο Αντιπρόεδρος κ.Στέφανος Τσιριγωτάκης κι ο Γενικός Αρχηγός κ.Κώστας Καλοίδης που χαιρόμαστε να τους βλέπουμε στο γήπεδο του βόλει .
Για τη σαιζόν 2009-2010 οι Χορηγοί του τμήματος βόλει γυναικών του Α.Ο.Φ. Πορφύρας είναι
SPORTS CLUB
ETEKA
WIND
PUMA
PEPSICO IVI
SADHU HAIR
PRIME
ΧΥΜΟΙ PAGO
SEA SPORTS PACE
SPORTS UNITED
UNILEVER
ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

Βρισκόμαστε κοντά σε μία ακόμα συμφωνία με εταιρεία απο την πλευρά της διοίκησης της οποίας υπάρχει διάθεση να μας προσφερθεί βοήθεια .
Ας είναι όλοι αυτοί οι άνθρωποι σίγουροι ότι θα τους δικαιώσουμε με τη σοβαρότητα και την οργάνωση μας για την εμπιστοσύνη τους.
Τα αποτελέσματα μόνο ο Θεός μπορεί να τα εγγυηθεί .
Σημασία έχει ότι είμαστε εδώ ,δυνατοί και με όρεξη για δουλειά .