Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2009

Αγώνας με τους γείτονες μας

Σε φιλική συνάντηση που έγινε το βράδυ του Σαββάτου στο ''Παναγιώτης Σαλπέας''--στο βοηθητικό βέβαια για να μην..κακομαθαίνουμε ..---η γυναικεία ομάδα βόλει του Α.Ο.Φ. Πορφύρας νίκησε με 4-0 σετ τον Πειρακό .
Ολα τα κορίτσια της γυναικείας ομάδας μας είχαν χρόνο συμμετοχής κι έδειξαν σοβαρότητα και προσοχή απέναντι στους γείτονες με τους οποίους μοιραζόμαστε το γήπεδο ,τις αγωνίες και τους προβληματισμούς μας .
Ειδικά τα παιδιά που προέρχονται απο τα σπλάχνα της ομάδας μας δείχνουν ότι υπάρχει ελπίδα να αποζημιωθεί ο Σωκράτης για τη δουλειά του μαζί τους .Αρκεί να δουλεύουν και να αισθάνονται ότι έχουν μία χρυσή ευκαιρία σε ένα αθλητικό κι οικογενειακό περιβάλλον όπου τίποτα δεν είναι δήθεν κι όλα είναι αληθινά κι ανθρώπινα . Και να νιώθουν πάντα ότι είναι στο μηδέν και δεν έχουν πετύχει απολύτως τίποτα .
Και κάτι ακόμα .Είναι μεγάλη χαρά και τιμή να παίζουμε με τον ιστορικό Πειραικό ,μία ομάδα με μεγάλη διαδρομή στο γυναικείο βόλει ,στο δρόμο της οποίας δεν το κρύβουμε ότι θέλουμε να βαδίσουμε κι εμείς.Τιμούμε τον Πειραικό και την πολύπειρη προπονήτρια του Μαρία Λιναράκη κι ευχόμαστε να έχει μία χρονιά με υγεία στην οποία όλες κι όλοι όσοι συγκροτούν την ομάδα του θα αισθανθούν ότι πήραν αυτό που άξιζαν βάσει των προσπαθειών και της αφοσίωσης τους .
Τα ίδια ακριβώς ισχύουν και για τον άλλο γείτονα ,τον Φοίνικα .
Γείτονες ,καλή χρονιά .Και μακάρι να απολαύσουμε όλοι όμορφο βόλει σε αυτό το γηπεδάκι που δε μας χωράει αλλά εμείς λέμε ότι είναι το ''παλατάκι '' μας ,γιατί είναι πλέον το δεύτερο σπίτι μας .