Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Ο προπονητής του Πορφύρα....


Το τμήμα βόλει Γυναικών του Α.Ο.Φ. Πορφύρας ανακοινώνει ότι 
προπονητής της ομάδας του για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013 παραμένει ο Κωνσταντίνος Γκούντας, ο οποίος οδήγησε τον Πορφύρα στην άνοδο του, για πρώτη φορά στην ιστορία του, στην Α2 Εθνική κατηγορία.
Συνεχίζουμε με τον Κ.Γκούντα, εκφράζοντας την ευχαρίστηση μας όχι μόνο για την αποτελεσματικότητα στις προσπάθειες του και τη σοβαρότητα όπως και για το θετικό πνεύμα του, αλλά και για το ήθος του, στοιχείο στο οποίο η οικογένεια του Πορφύρα δίνει ιδιαίτερη σημασία. 
Ο προπονητής μας Κ.Γκούντας, αναφερόμενος στη συνέχιση της παρουσίας του στον πάγκο του Πορφύρα, επεσήμανε σε δήλωση του στο μπλογκ της ομάδας μας. 
" Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος που συνεχίζω το γοητευτικό ταξίδι με το "τρένο" του ΠΟΡΦΥΡΑ στα γήπεδα της Α2. Μετά απο μια άκρως επιτυχημένη αγωνιστική σεζόν, θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί αθλήτριες - διοίκηση - φίλαθλοι να απολαύσουμε τις χαρές νέων επιτυχιών στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α2, απέναντι σε καταξιωμένα σωματεία στο γυναικείο βόλεϊ. Διεκδικούμε να πάρουμε το μεγαλύτερο κομμάτι που μπορούμε απο την πίτα της Α2, και φυσικά να αποτελέσουμε μία αξιόπιστη, διαχρονική παρουσία, ώστε να μην είμαστε μια απλή φωτοβολίδα που απλά θα λάμψει και μετά θα σβήσει. Ευχαριστώ την διοίκηση του Πορφύρα που με τιμά, αναθέτοντας μου καθήκοντα "μηχανοδηγού" στην ομάδα, για το νέο πρωτάθλημα."