Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Σήμερα η κλήρωση

Στις 5 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί, απόψε, στα γραφεία της ΕΟΠΕ, η κλήρωση του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας γυναικών.

Θα προηγηθεί η κλήρωση ανάμεσα στις 6 αθηναικές ομάδες του Α΄Ομίλου, ώστε να συμπληρωθεί ο Β΄Ομιλος, μετά την αποχώρηση των Φιλία, Πανελληνίου, Κερατέας.
Ετσι, θα έλθει στον Ομιλο μας μία απο τις ομάδες ΖΑΟΝ, Ηλυσιακός, Ηλιούπολη, Πανιώνιος, Βύρωνας, Αγία Παρασκευή.
Ο Πορφύρας έχει εκφράσει δημόσια και σε επικοινωνία του με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ.Μαυρομμάτη, τις αντιρρήσεις του για το σκεπτικό, τη διαδικασία και το αποτέλεσμα της συγκρότησης και συμπλήρωσης των Ομίλων στην Α2.
Με την τακτική της περιστολής δαπανών, που έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται να καλυφθούν απο την Ομοσπονδία, με τη λογική των Ομίλων με χαμηλή αριθμητική σύνθεση, με το σκεπτικό ''να μη χαλάσουμε τις καρδιές μας'', απλώς, το ''προιόν'' υποβαθμίζεται ακόμα περισσότερο και φυσικά δεν υπάρχει, σε τέτοια πρωταθλήματα, κανείς λόγος να ξοδεύονται 30, 40 και 50 χιλιάδες ευρώ, αν όχι και παραπάνω σε μεμονωμένες περιπτώσεις, απο ομάδες που καλούνται να συμμετάσχουν στην υποβάθμιση......
Οτι κι αν γίνει, θα παίξουμε στην πρώτη σαιζόν μας σε Εθνική κατηγορία, τη χαρά μας δε μας της στερεί κανείς και τίποτα, αλλά, αν κι είπαμε να ασχοληθούμε σοβαρά, βλέπουμε ότι το περιβάλλον δεν ευνοεί.....


Ν.Δελ.