Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε....

Με απόφαση που, όπως ειπώθηκε, πάρθηκε απο την Γενική Συνέλευση της Κερατέας ( η οποία άραγε, πότε πραγματοποιήθηκε και γιατί δεν ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της ; ), επιβεβαιώνεται πλήρως το ρεπορτάζ μας για την αποχώρηση της Κερατέας απο τον Β΄Ομιλο του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών, στον οποίο μετέχει κι ο Πορφύρας.
Μένουν λοιπόν 8 ομάδες κι όπως προβλέπεται απο τον Κανιονισμό Οργάνωσης και Διεξαγωγής Πρωταθλημάτων, θα πρέπει να συμπληρωθεί ο αριθμός τους, εφόσον αποχώρησαν 3 ομάδες,  πιο πολλές δηλαδή απο όσες προβλεπόταν να υποβιβασθούν ( ήταν 2 εκείνες που θα έπεφταν ).
Εδώ δεν υπάρχει αναδιάρθιρωση, αλλά, ΜΟΝΟ, συμπλήρωση.
Κι αυτή πρέπει να γίνει, όπως ορίζει ο Κανονισμός, απο τις ομάδες απο τα οικεία πρωταθλήματα.
Είτε πρόκειται για τις ομάδες απο το τουρνουά ανόδου ( Χαλάνδρι ) είτε και για άλλη ή άλλες ομάδες απο τις οικείες Ενώσεις ΕΣΠΑΑΑ κι ΕΣΠΕΔΑ, καθώς αποχώρησαν Φιλία, Πανελλήνος και Κερατέα.
Τουλάχιστον, αν δεν είναι εφικτό να παίξουμε με 11 ομάδες στον Ομιλο, ας πάμε στις 10, ώστε να υλοποιηθεί και το σχετικό πλάνο που είχαν ''στα υπόψη'' στην Ομοσπονδία.
Κάτι ακόμα.
Το γεγονός ότι δεν προχωράω περισσότερο και δεν γίνομαι πιο αναλυτικός, δε σημαίνει ότι δεν γνωρίζω ή ότι δεν έχω ενημέρωση.
Οπως θα καταλαβαίνετε, το αντίθετο συμβαίνει.
Τα συμφέροντα του Πορφύρα με ενδιαφέρουν, αλλά, το ίδιο ισχύει και για το ίδιο το παιχνίδι.
Με αυτό, ποιός και πότε θα ασχοληθεί ;

Ν.Δελαγραμμάτικας