Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Τα συμπεράσματα της σύσκεψης

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη των γονιών που ασχολούνται με το τμήμα βόλει Γυναικών του ΑΟΦ Πορφύρας, στην οριζόντια δομή κι οργάνωση του, καθώς απο την γυναικεία ομάδα μας μέχρι και τα Προμίνι, υπάρχει ένα ενιαίο σύνολο φιλοσοφίας και λειτουργίας.
Τα συμπεράσματα μας για το Τουρνουά Μίνι που πραγματοποιήθηκε με την αυτοοργάνωση των γονιών, είναι απολύτως θετικά.
Ανέλαβαν 10 άνθρωποι ( χωρίς τον κυρ Μανώλη και τον Νίκο, ευτυχώς δε μας έχουν ανάγκη κι αυτό είναι το ΣΠΟΥΔΑΙΟ ) το Τουρνουά, δούλεψαν, μόχθησαν, ξοδεύθηκαν και τα κατάφεραν ΑΡΙΣΤΑ, σε μία διοργάνωση με 274 παιδιά.
Για αυτό και πήραμε τιμητικούς επαίνους απο όλους. Προπονητές, προπονήτριες, παράγοντες, γονείς.
Τι μπορούμε να κάνουμε καλύτερο ;
Λοιπόν, δε μαζευθήκαμε για να ευλογήσουμε τα γένια του Σκαλτσή και του Πολλάτου, γιατί έτσι κι αλλιώς, άλλο κατ εξοχήν μουσάτο δεν έχουμε.....
Είπαμε ότι αξίζουν πολλά μπράβο ειδικά στον Αποστόλου και τον Τριανταφύλλου, οι οποίοι πρέπει να παρέχουν τεχνογνωσία και σε άλλους.
Κυρίως, όμως, εκτιμήσαμε ότι στο επόμενο Τουρνουά, εφόσον δεν μπορούν ή δε θέλουν οι ομάδες να ξεχωρίζουν τα επίπεδα των παιδιών τους ( απο δυσκολία αλλά κι ανάγκη....), θα πρέπει να διαλέγουν τουλάχιστον 2 έως 3 ομάδες που θα είναι οι καλύτερες τους κι οι οποίες θα είναι απολύτως ανταγωνιστικές.
Ετσι, δε θα έχουμε παιχνίδια με σκορ 15-1 ή 15-3, τα οποία δεν προσφέρουν τίποτα απολύτως σε νικητή και χαμένο.
Ακόμα, θα απομονώσουμε, με άλλη Γραμματεία το προπονητήριο, ώστε να παίζουν εκεί οι ίδιες και συγκεκριμένες ομάδες, ώστε να μην ανεβοκατεβαίνουν τη σκάλα τα παιδιά, γιατί μπορεί κάποιο απο όλα να τρέχει και να χτυπήσει, αν δεν έχει κοντά του υπεύθυνο της ομάδας του, όπως είναι φυσιολογικό.
Κατά τα άλλα, όλα τα άλλα πήγαν καλύτερα απο ότι κανείς θα μπορούσε να ελπίζει με τη διαχείριση και τη ροή 119 αγώνων και 274 παιδιών, όταν μας είχε δηλωθεί συμμετοχή 210 παιδιών.
Ευχαριστούμε και πάλι τους φιλοξενούμενους μας και κυρίως τους γονείς των παιδιών που ήταν, σε ποσοστό 99.9% ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ και μας συγκίνησαν με τα εγκώμια, τα καλά λόγια και την απόλυτη συνεργασία τους.
Να΄ναι όλοι οι γονείς καλά και να καμαρώνουν τα παιδάκια τους μέσα στο γήπεδο, με την αγάπη και την αφοσίωση αλλά και τη φροντίδα που όλοι έχουμε όχι μόνο για τα δικά μας βλαστάρια, που μεγάλωσαν, κυρίως για τα μωρά που μας εμπιστεύονται και τα προσέχουμε σα τα μάτια και τη ζωή μας.
Αγάπη κι εκτίμηση ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ και μπράβο που έμειναν στο γήπεδο για 4 ώρες και έζησαν μία γιορτή αθλητισμού.
Τα παιδιά σας θα έχουν αυτό το Τουρνουά σα μία όμορφη ανάμνηση.
Μακάρι να μας έχει καλά ο Θεός να τους την προσφέρουμε ξανά.
Η κρίση μας ισοπεδώνει όλους, αλλά, τα παιδιά θα τα κρατήσουμε  ΕΞΩ και ΜΑΚΡΙΑ απο αυτήν, όσο είναι στο γήπεδο.
Εδώ θα έχουν μόνο ΧΑΡΑ.
Επίσης, προφανώς, δε μας ενδιαφέρει το ανταγωνιστικό μέρος.
Για αυτό δεν κάναμε διαγωνισμούς με σερβίς κι άλλα, δεν βγάλαμε τις καλύτερες.
Στα Τουρνουά Μίνι μετρά ΜΟΝΟ το παιχνίδι, στην κουλτούρα του Πορφύρα.