Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Οταν μπορείς να χαρείς, μπορείς να ζήσεις....

Οταν τα΄χεις καλά με τον εαυτό σου και μπορείς να νιώσεις το αίσθημα της χαράς, αναμφίβολα καμαρώνεις και λες ''μπράβο'' μετά απο ένα Τουρνουά Μίνι σαν κι αυτό που οργάνωσε σήμερα το τμήμα βόλει Γυναικών του Πορφύρα, στο γήπεδο μας, το Σαλπέας.
Αποτελούν τίτλο τιμής για τους ανθρώπους που οργάνωσαν το Τουρνουά και έβαλαν κόπο και χρήμα για να το φέρουν εις πέρας, με ΤΕΛΕΙΟ ΤΡΟΠΟ, όλα τα καλά που ακούσθηκαν απο τους προπονητές--προπονήτριες του Πανιωνίου, της Αργυρούπολης , του Απολλώνιου και του Φοίνικα, μετά απο την ολοκλήρωση του Τουρνουά με το οποίο αποδείχθηκε περίτρανα ότι ο Πορφύρας φροντίζει και προετοιμάζει το μέλλον του, παράλληλα με την πρωταγωνιστική παρουσία του στην Α2 Εθνική κατηγορία.
Ολα πήγαν ΑΡΙΣΤΑ και ειδικά τα εγκώμια που ακούσαμε απο απλούς γονείς των φιλοξενούμενων μας, απο την προπονήτρια του Πανιωνίου Φωτεινή Πόγκα, τον προπονητή της Αργυρούπολης  Μιχάλη Παπανικολάου και τον γενικό αρχηγό του Πανιωνίου Τάκη Χρυσοχόου, μας ευχαριστούν απόλυτα και μας αποζημιώνουν.
Τα εγκώμια αξίζουν σε εκείνους που επιμελήθηκαν, σχεδίασαν, τακτοποίησαν, ανέδειξαν αυτό το Τουρνουά, που είναι θεσμός πλέον και νομίζουμε ότι αποτελεί πρότυπο.
Ολα τα καλά λοιπόν, δίχως αλφαβητική σειρά αλλά όπως μας...έρχονται στο μυαλό, στις κυρίες Τασούλα Λιάρου κι Ελένη Ρούσση, στους κυρίους Διονύση Σκαλτσή, Παναγιώτη Τριανταφύλλου, Ηλία Πολλάτο, Αγγελο Ζαννή, Θοδωρή Κουκομέλα, Θοδωρή Μονιό, Κώστα Αποστόλου οι οποίοι οργάνωσαν με επαγγελματική ευσυνειδησία και σημασία στη λεπτομέρεια, το Τουρνουά Μίνι με τη συμμετοχή αριθμού ρεκόρ 274 αθλητριών.
Ευχαριστούμε.
Το τμήμα, με τη....λαική δημοκρατία, είναι σε καλά χέρια.