Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Ολα έτοιμα...

Χάρη στην πρωτοβουλία και την προσωπική εργασία 7 γονιών του τμήματος βόλει Γυναικών του Πορφύρα, οι οποίοι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ στα Μίνι ή τα Προμίνι, ετοιμάσθηκαν ΟΛΑ για το αυριανό τουρνουά Μίνι στο Σαλπέας.
Τα παιδιά που θα είναι στο γήπεδο μας, απο τις 9.30, οφείλουν ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους ΚΥΡΙΟΥΣ Κώστα Αποστόλου, Αγγελο Ζαννή, Θοδωρή Κουκομέλα, Θοδωρή Μονιό, Ηλία Πολλάτο, Διονύση Σκαλτσή και Παναγιώτη Τριανταφύλλου, οι οποίοι ετοίμασαν τα 7 γήπεδα ώστε να παίξουν τα 220 κοριτσάκια του Πορφύρα, του Πανιωνίου, της Αργυρούπολης, του Απολλωνίου και του Φοίνικα.
Οσο τα βλέπουμε αυτά, τόσο συγκινούμαστε και αισθανόμαστε ότι έχουν μπεί βάσεις προκειμένου αυτή η ομάδα να πορεύεται με συνοχή, σταθερότητα, διάρκεια, προοπτική, σθένος, ψυχή και γούστο.....
Μπράβο σας.
Μόνο για αυτές τις προσπάθειες κι αυτή τη νοοτροπία και φιλοσοφία, λες ότι ο Πορφύρας είναι σε καλά αλλά και σε πολλά χέρια.
Ομάδα άλλωστε χωρίς ανθρώπους κι υποδομές, άστην να πάει στο καλό, δεν έχει λόγο ύπαρξης.....


ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Το πιο ωραίο σε αυτό το μπλογκ είναι ότι υπάρχει ...διαδραστική ενημέρωση, όταν ο βασικός.... τροφοδότης του έχει πέσει για ύπνο και το κινητό είναι στο αθόρυβο.....
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑ !