Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΜΙΝΑ

Με την Μίνα Τσαπούρη μας συνδέουν πολλά, πάρα πολλά.
Δεν πρόκειται να βρούμε άκρη στο λογαριασμό, αν προσπαθήσουμε να μετρήσουμε πόσες φορές κλάψαμε μαζί, γελάσαμε παρέα, μαλώσαμε, μονοιάσαμε, πόσες φορές ζήσαμε σα μέλη της ίδιας οικογένειας.
Μας έδωσε ότι είχε και δεν είχε. Συνδέθηκε με την ομάδα μας, έγινε ταυτόσημη.
''Φωτιά'' μέσα στο γήπεδο ως αθλήτρια, προπονήτρια για τα μικρά μας με αγάπη και με ενδιαφέρον να τα μάθει σωστή τεχνική αλλά και να τα κρατήσει κοντά της, ως μαμά ή αδελφή  τους.
Εμαθε τα παιδιά μας βόλει, ασχολήθηκε μαζί τους, ποτέ δεν ήταν υποκρίτρια, πάντα σου έδειχνε και σου έλεγε ότι είχε στο μυαλό της.
Κέρδισε τίτλους σε αυτά τα 8 χρόνια με τον Πορφύρα, μα πάνω απο όλα, είναι η ΜΙΝΑ ΜΑΣ.
Σε ένα διάλειμμα, που κρίθηκε αναγκαίο ώστε να συνδυάσει και τις αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις που έχει φέτος, η Μίνα παραχωρήθηκε ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ, ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ, απο τον Πορφύρα στο Ρέντη, εκεί όπου μας είπε ότι ήθελε να πάει για 1 χρόνο, στην Α΄ΕΣΠΕΔΑ.
Στο Ρέντη θα βρεί έναν εξαιρετικό προπονητή, εκείνον που την ανέδειξε στο Πέραμα, τον Γιώργο Μενδρινό και καλούς ανθρώπους.
Στην εξέδρα, κοντά της, θα είμαστε και εμείς.
Δεν πρόκειται να την αφήσουμε μόνη.
Η φανέλα με το 12 στην πλάτη θα πάει σε ένα παιδί απο την Ακαδημία μας, που θα παίζει στην γυναικεία ομάδα σε αυτή την περίοδο, σε μία ένδειξη συμβολισμού.
Μπορεί η Μίνα να ήλθε σε εμάς με  μεταγραφή στα 23 της, απο την Προοδευτική, αλλά, είναι σα να μεγάλωσε στον Πορφύρα, σα να είναι παιδί απο τα σπλάχνα μας.
Η πόρτα του δεύτερου σπιτιού της, του Πορφύρα, θα είναι πάντα ανοικτή για την Μίνα.
Αλλωστε, μας αγαπάει όσο την αγαπάμε.
Και ο Πορφύρας αν ξεχωρίζει για κάτι, είναι για το συναίσθημα και την ειλικρίνεια.
Και αυτά θα τα έχουμε ως σημαία μας παντοτινή, ως κιβωτό ευθύνης απέναντι στις οικογένειες που μας εμπιστεύονται τις κορούλες τους και απέναντι στις αθλήτριες που έρχονται να παίξουν μαζί μας, μα πάνω απο όλα απο σεβασμό στους εαυτούς μας και στην ηθική που βάλλεται, αλλά παραμένει η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΞΙΑ.
Μίνα, μας έδωσες πιο πολλά απο όσα σου προσφέραμε, αλλά, δεν κλείσαμε.
Ενα διάλειμμα κάνουμε παιδί μας.
Υγιής να είσαι πάνω απο όλα και σε ευχαριστούμε γιατί ΗΣΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΡΦΥΡΑ και γιατί, έστω και αν είσαι...γκρινιαρούλα, είσαι αληθινή, είσαι η Μίνα μας.

ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΒΟΛΕΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΟΥ ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ