Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

Καλορίζικη Μάρα

Η Μάρα Ράπτη, καλύτερη ακραία της κατηγορίας μετά απο τη ψηφοφορία των προπονητών όλων των ομάδων, με την Ιριδα Νέας Σμύρνης, στο πρωτάθλημα της Α΄ΕΣΠΕΔΑ στην περίοδο 2012-2013 ( στην τελευταία σεζόν δεν αγωνίσθηκε καθώς είχε αυξημένες υποχρεώσεις ως μαθήτρια της Γ΄Λυκείου και τα κατάφερε θαυμάσια μάλιστα με την εξασφάλιση της εισαγωγής της στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ), εντάχθηκε στη δύναμη του Πορφύρα.
Ευχαριστούμε για την ΑΨΟΓΗ συνεργασία την Ιριδα που έδειξε, σε καιρούς χαλεπούς, ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΑΓΑΠΗ για το παιδί που αναδείχθηκε φορώντας την κοκκινόμαυρη φανέλα, την οποία αφήνει για μία άλλη, ομόχρωμη, αυτή του Πορφύρα.
Παιδί της γειτονιάς μας η Μάρα, γεννημένη το 1996, θα αγωνίζεται όχι μόνο στην γυναικεία ομάδα μας αλλά και στην ομάδα μας των Νεανίδων την οποία θα ενισχύσει ουσιαστικά.
Με το πλούσιο ταλέντο της, την όρεξη για δουλειά, τον εξαιρετικό χαρακτήρα της και τις αθλητικές καταβολές της, θα εξελιχθεί και ελπίζουμε ότι θα μας προσφέρει πολλά αλλά και ότι εμείς θα την βοηθήσουμε ώστε να προοδεύσει.
Ο Πορφύρας νοιάζεται για το μέλλον του, τη διάρκεια που θα έχει και το δείχνει έμπρακτα, δίχως πολλά λόγια.
Στον Πορφύρα η Μάρα βρίσκει την αδελφή της Κωνσταντίνα, που αγωνίζεται στις Παγκορασίδες μας αλλά και τη μητέρα της, προπονήτρια των υποδομών μας, Πόπη Καλλή.
ΥΓΕΙΑ και ΤΥΧΗ να έχεις.
Την αγάπη μας στη δείχνουμε απο τότε που ήσουν μωράκι και πρωτόπαιξες σε ένα Τουρνουά Μίνι και μετά σε ένα φιλικό με τον Πορφύρα, στο κλειστό του ΣΕΦ, ένα Σάββατο μεσημέρι.
Απο τότε σε θέλαμε Μάρα, να που ωρίμασαν οι συνθήκες, καθώς οι ΚΥΡΙΟΙ και οι ΚΥΡΙΕΣ της Ιριδας διευκόλυναν την κατάσταση, ώστε να πας ένα σκαλί παραπάνω.
Καλή σεζόν Μάρα.