Κυριακή 17 Αυγούστου 2014

Ξεκινάμε

Το Σάββατο 30 Αυγούστου θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις των τμημάτων υποδομής του βόλει Γυναικών του Πορφύρα, στο Σαλπέας.
Θα ανακοινωθούν οι ώρες για την πρώτη ημέρα, μέσα στην εβδομάδα που ακολουθεί.
Πληροφορίες για νέα κορίτσια που θέλουν να έλθουν κοντά μας και είναι ηλικίας απο 6 ετών, δίδονται στα τηλέφωνα 6945026435 κ.Μανώλη Κελέκο και 6972507479 κ.Νίκο Δελαγραμμάτικα.
Ερωτήσεις μπορούν να διατυπωθούν και στο porfyrasvolley@gmail.com ενώ απο τις 25 Αυγούστου θα σας δοθούν και σταθερά τηλέφωνα επικοινωνίας. 
Η ένταξη ενός παιδιού στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ οικογένεια του Πορφύρα, είναι μία απολύτως αυτονόητη επιλογή, για όποιον γονιό θέλει να αισθάνεται--και να βλέπει--ότι το βλαστάρι του είναι στα χέρια ανθρώπων που του αγαπούν, το αντιμετωπίζουν ως δικό τους παιδί και θέλουν να το εκπαιδεύσουν ώστε να διασκεδάσει, να αθληθεί και αν έχει το πείσμα, την όρεξη για προπόνηση και την υπομονή, να φθάσει μέχρι την γυναικεία ομάδα μας που τροφοδείται απο το δικό μας αίμα.
Στην 14άδα της γυναικείας ομάδας του Πορφύρα είναι απο την Ακαδημία μας, οι αθλήτριες Μαρία Δελαγραμμάτικα, Στέβη Χαλβατζή, Φρόσω Χατζηπέτρου, Εβελίνα Θαλασσινού, Μαριάννα Λιάρου, Ανδρονίκη Πρίφτη.
Καμμία άλλη ομάδα που πρωταγωνιστεί σε εθνική κατηγορία στο βόλει δεν έχει να παρουσιάσει τόσα παιδιά απο τα σπλάχνα της, με την πρόσθετη μάλιστα σημείωση ότι όλα αυτά τα παιδιά διακρίνονται και στα γράμματα, καθώς έχουν πετύχει την εισαγωγή τους στο Πανεπιστήμιο.
Σας περιμένουμε κοντά μας, στο βόλει Γυναικών του Πορφύρα που διοικείται ΜΟΝΟ απο γονείς αθλητριών μας, για τους οποίους ΟΛΑ τα παιδιά είναι γνωστά με τα μικρά ονόματα τους, όχι με τους αριθμούς, τις θέσεις, τα επώνυμα τους, τις δεξιότητες τους.
Εδώ είμαστε μια αγκαλιά που μεγαλώνει.
Φέρνουμε τις κόρες μας και...κολλάμε, για αυτό και αυξάνεται ο αριθμός μας.
Ζωή να΄χουμε....
Ελάτε μαζί μας, να γνωρισθούμε, να ζήσετε μαζί μας σε μία αθλητική κοινωνία με ανοιχτές τις πόρτες , μα με μέγιστη προτεραιότητα τη φροντίδα και το ειλικρινές ενδιαφέρον για τα παιδιά.