Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΙΣ ΝΕΑΝΙΔΕΣ ΜΑΣ !

Το τμήμα βόλει Γυναικών του ΑΟΦ Πορφύρας, με αίσθημα ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ, με ΚΑΜΑΡΙ και διάθεση ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ , συγχαίρει την ομάδα μας των Νεανίδων για την εξαιρετική πορεία της στη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΔΑ, την καλύτερη μέχρι την επόμενη, που θα μας φέρει για πρώτη φορά στην ιστορία μας στο Final 4 της Ενωσης μας.
Στον προπονητή μας ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΛΟΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗ, που είναι ΕΠΕΝΔΥΣΗ για το τμήμα μας.
Στις αθλήτριες μας
ΜΑΡΙΑ                ΔΑΡΔΑΚΟΥΛΗ
ΕΥΡΥΔΙΚΗ        ΔΕΛΑΓΑ
ΚΕΛΛΥ               ΕΥΘΥΜΙΑΔΟΥ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ        ΖΑΝΝΗ
ΟΥΡΑΝΙΑ          ΚΟΝΤΑΡΑΚΗ
ΜΑΡΙΑΝΝΑ      ΛΙΑΡΟΥ
ΕΙΡΗΝΗ              ΜΟΝΙΟΥ
ΔΙΟΝΥΣΙΑ         ΠΑΛΗΜΕΡΗ
ΝΙΚΟΛΕΤΑ       ΠΑΥΛΙΔΟΥ
ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ    ΠΡΙΦΤΗ
ΜΑΡΑ                  ΡΑΠΤΗ
ΜΑΡΙΑ                ΧΟΝΔΡΟΥΔΑΚΗ

Ενα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ.
Με 12 νίκες και μόλις 3 ήττες, με σετ 39-10, αποκλείσθηκαν μόλις στο τελευταίο παιχνίδι πριν απο την πρόκριση στις 4 καλύτερες ομάδες της ΕΣΠΕΔΑ.
Οι Νεάνιδες του Πορφύρα πήραν την 6η θέση στην Ενωση μας, προάγγελος για το τι θα ακολουθήσει.
Με 10 απο τα 12 παιδιά της 12άδας μας να προέρχονται απο τα Μίνι του Πορφύρα, που αποφεύγει τις μεταγραφές στις υποδομές και προχωρά με φειδώ σε προσθήκες οι οποίες θα κάνουν καλύτερο το συνολικό επίπεδο και γίνονται μόνο όπου κι όταν κρίνεται ότι υπάρχει ανάγκη, βασιζόμαστε στο φυτώριο μας που ανθεί και θα γίνει ακόμα πιο δυνατό και παραγωγικό, καθώς μαθαίνουμε απο τα λάθη μας κι εξελισσόμαστε.
Η παρουσία μας ήταν πάρα πολύ καλή κι έστω κι αν φεύγουν απο τις Νεάνιδες, λόγω του ορίου ηλικίας, οι Λιάρου, Α.Πρίφτη, Παλημέρη, Ράπτη, τα παιδιά που συνεχίζουν, είναι ταλαντούχα, δυναμικά και προικισμένα με θέληση και πείσμα, ώστε να προχωρήσουν ακόμα πιο ψηλά, πλαισιωμένα απο την...εσωτερική παραγωγή μας, απο τις Κορασίδες, αλλά και με επιλογές που θα βρεθούν κοντά μας, ώστε να υποστηρίξουν την προσπάθεια του συνόλου.
Προχωράμε με την βεβαιότητα ότι το μέλλον θα είναι ακόμα καλύτερο, δίχως μιζέρια, αλλά, με αναγνώριση για τη δουλειά, την προσπάθεια, την ποιότητα, την προοπτική.
Στην αθλήτρια μας Μαρία Δαρδακούλη, καλή επιτυχία στις Πανελλήνιες ώστε να τιμήσουμε του χρόνου, ακόμα μία φοιτήτρια του βόλει Γυναικών του Πορφύρα.
Στις γεννημένες το 1998 Δελαγά, Ευθυμιάδου, Ε.Μονιού, Παυλίδου, συγχαρητήρια για τη μαχητικότητα και την πρόοδο τους, στην γεννημένη το 1999 Κ.Ζαννή, υπόκλιση στη συνέπεια, το  πάθος της για την ομάδα και τη φλόγα για διάκριση, στις γεννημένες το 2000 Κονταράκη και Χονδρουδάκη, οι καλύτερες σκέψεις μας για όσα θα δώσουν στον Πορφύρα με την κλάση τους.
Στην 4άδα που αλλάζει ηλικιακή κατηγορία , τις 96άρες Λιάρου, Παλημέρη, Α.Πρίφτη, Ράπτη, ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για όσα έδωσαν για την ομάδα, με την ελπίδα ότι θα συνεχίσουν να είναι πολύτιμες για τον Πορφύρα.
Ειδικά για την Μαριάννα Λιάρου και την Ανδρονίκη Πρίφτη, που μετά απο 11-12 χρόνια στις υποδομές μας, θα είναι μόνο μέλη της γυναικείας ομάδας μας, μία κουβεντούλα ακόμα....
Πότε σας είχαμε μωρά 6-7 χρονών στα Μίνι και πότε μεγαλώσατε....
Να είστε καλά. Ολες....