Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

Να είστε καλά !

Επειδή ο Πορφύρας είναι ΄΄μία άλλη ομάδα΄΄, γειτονιάς, σε ένα ΄΄γαλατικό χωριό΄΄, χωρίς χρήματα, αλλά, με μεράκι και αφοσιωμένους ανθρώπους που εμπνέουν ο ένας τον άλλον και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ προσφέρουν για την ΟΜΑΔΑ, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τους :
Τασούλα      Λιάρου
Μάρθα         Μπαλωμένου
Μανώλη       Κελέκο
Χρήστο         Μυλωνόπουλο
Σπύρο           Κωστούρο
Παναγιώτη  Τριανταφύλλου
Αγγελο          Ζαννή
Γιώργο          Μπουρέκα
Γιάννη           Χατζηπέτρο
Βαγγέλη        Σπυράκη
Αργύρη         Παπαφράγκο
Θανάση         Κωνσταντέλλο
Βασίλη           Φραγκόπουλο
Αντώνη          Καντσό
Χωρίς την δική τους βοήθεια, δεν θα είχαμε οργανώσει ΑΡΙΣΤΑ τον αγώνα Πορφύρας-Ολυμπιακός, για το πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Βόλεϊ Γυναικών.
Είμαστε μία συνοικιακή ΟΜΑΔΑ, χωρίς πόρους, αλλά, με ανθρώπους που βοηθούν στα πάντα.
Τα εισιτήρια του παιχνιδιού, η τοποθέτηση των πανό και των πινακίδων, η επιστροφή τους εκεί όπου έπρεπε να είναι, η τακτοποίηση του γηπέδου, η ασφαλής προσέλευση και αποχώρηση αποστολών ομάδων και φιλάθλων, η σημασία στη λεπτομέρεια, χωρίς...χαμαλίκι και θυσίες, δεν θα ήταν δυνατό να συμβούν.
Πρόπερσι, κάποια ψυχή, από φιλοξενούμενη ομάδα που έκανε το φέσι...τέχνη, είχε ειρωνευθεί τον Πορφύρα, γελώντας μαζί μας, γιατί ΄΄δεν έχει λεφτά να δώσει ώστε να πληρώνει έναν έμμισθο παράγοντα και έναν φροντιστή και οι παράγοντες του κουβαλούν τις ταμπέλες, στήνουν το φιλέ και μαζεύουν τα νερά από το γήπεδο΄΄.
Τιμή μας και καμάρι μας. Αυτοί είμαστε. Ερασιτέχνες, αλλά, αληθινοί.
Οτι μπορούμε να βρούμε από ζητιανιές και θυσίες, θα πηγαίνει εκεί όπου πρέπει και όχι στα φρου-φρου.
Αλλωστε, κάνουμε πιο πολλά από όσα λέμε και σίγουρα από όσα μπορούμε, στον ΑΘΛΟ της ανταγωνιστικής συμμετοχής του Πορφύρα στην Α1 Εθνική Βόλεϊ Γυναικών.
Να είστε καλά. Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ σας  ευχαριστεί.