Δευτέρα 21 Μαΐου 2018

Οι επιδόσεις μας

Η επιτυχία των Παγκορασίδων Α του Πορφύρα είναι μέρος της φετινής παραγωγικής σεζόν για την Ακαδημία μας, που δουλεύει σε βάθος και με μεθοδικότητα. Ενδεικτικά :
Οι ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α τερμάτισαν στην 6η θέση στην Α΄ Κατηγορία, με την ομάδα με τον μικρότερο μέσο όρο ηλικίας στο πρωτάθλημα και παιδιά γεννημένα το 2004.
Οι ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Γ  πήραν την 2η θέση μεταξύ 10 ομάδων στον έναν από τους 2 Ομίλους της ΕΣΠΕΔΑ, με 16 νίκες και μόλις 2 ήττες.
Οι ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α πέρασαν με 13 νίκες σε 13 ματς στο Final 4.
Οι ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Β και οι ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Γ είναι στην 3η θέση στους Ομίλους τους, που είναι σε εξέλιξη, με τη συμμετοχή 8 ομάδων.
Για ομάδα γειτονιάς, χωρίς μεταγραφές, καλά δεν είναι ;
Και τα καλύτερα θα έλθουν, γιατί θα συνεχίσουμε να φροντίζουμε την Ακαδημία που είναι η μεγάλη μας αγάπη.
Η Γυναικεία ομάδα του Πορφύρα στην Α1 Εθνική είναι η βιτρίνα μας, για να έχουν όραμα και κίνητρο οι μικρές μας.
Μία άλλη φιλοσοφία, αλλά, έτσι εξηγείται το ΄΄θαύμα΄΄ του Πορφύρα, σε μία πόλη με δυσκολίες που όλοι γνωρίζουμε.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Ασε και το άλλο. Τις μικρές μας, πάλι μπροστά τους θα τις βρούν όλοι και στη νέα σεζόν. Από τις 16 οι 14 θα είναι Παγκορασίδες και του χρόνου. Η πιο μικρή ηλικιακά ομάδα Παγκορασίδων Α στην ΕΣΠΕΔΑ. Με τα παιδιά δουλεύουμε από μικρά, ώστε να παίρνουν εμπειρίες. Πονάει αυτό, γιατί κάθε αρχή είναι δύσκολη, με κλάμμα και ατελείωτη ...ψυχοθεραπεία, αλλά, τώρα, ήδη τα περισσότερα έχουν στο ενεργητικό τους 6-7 πρωταθλήματα Κορασίδων και Παγκορασίδων.
Με υπομονή όλα γίνονται.
Στον Πορφύρα δεν έρχεστε ως πελάτες, αλλά, για να μάθουν βόλεϊ τα παιδιά σας, να έχουν την ευκαιρία να παίξουν, αντί να αρκούνται μόνο σε προπονήσεις και όσα είναι πιο υπομονετικά και συνεπή στο στόχο, να φθάσουν στην Γυναικεία ομάδα μας όπου ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ, με δική μας απόφαση, τουλάχιστον οι 5 από τις 14-15 αθλήτριες της, προέρχονται από τα Μίνι του Πορφύρα.
ΥΠΟΜΟΝΗ λοιπόν.