Τρίτη 8 Μαΐου 2018

Μπράβο σε όλες και όλους

Η χθεσινοβραδινή εμπειρία στους Αγίους Αναργύρους ήταν δύσκολη και απαιτητική, με τις Παγκορασίδες Α του Πορφύρα να φεύγουν από τα σπίτια τους στον Πειραιά στις 6 μ.μ. και να επιστρέφουν στις 11.30 μ.μ., καθώς το παιχνίδι πρωταθλήματος ορίσθηκε, λόγω αδυναμίας του γηπεδούχου την προηγουμένη, την Δευτέρα στις 8.30 μ.μ.
Ο Πορφύρας συνέχισε με την 11η νίκη του σε 11 παιχνίδια στις Παγκορασίδες Α και με σετ 31-5, καθώς, επικράτησε με 3-1 σετ μίας μαχητικής ομάδας, που δεν εγκατέλειψε ποτέ την προσπάθεια και μπράβο της.
Συγχαρητήρια για την νίκη, κρατάμε το αποτέλεσμα και την ανάγκη να παλεύουμε κάθε στιγμή με τον εαυτό μας, ώστε να έχουμε συγκέντρωση.
Η ΟΜΑΔΑ, πάντως, ούτε αυτή την φορά ήταν μόνη.
Η κα Σταυρούλα, ο Γιώργος, ο Βαγγέλης δεν έχουν παιδιά στις Παγκορασίδες Α, αλλά, ήταν εκεί και τους αξίζουν ευχαριστίες, όπως και στον προπονητή μας που έμεινε έως το τέλος στον πάγκο, παρά τους έντονους πόνους στο στομάχι.
Μία άλλη ψυχή, πρέπει να κάθεται...λίγο πιο μακριά από τον πάγκο, θα δούμε πως θα γίνει αυτό μπας και αλλάξει το ...γούρι, μετά την...μομφή από τον Λάζαρο Λέσιτς του βόλεϊ του Πορφύρα που μας έφερε χούγια από την Θεσσαλονίκη....
Α, μας έμεινε και μία μελαγχολία.
Οι Αγιοι Ανάργυροι έχουν ολοκαίνουριο γήπεδο στο οποίο πρέπει να βγάλεις τα παπούτσια για να μπείς, επειδή φοβάσαι μην λερώσεις το παλάτι...
Και εμείς στον Πειραιά, καλά κρασιά...
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Βασίλης Πανδής ) : Βαλσαμάκη, Κούρτη, Καράμπελα, Αλαφούζου, Περέϊρα, Μαρινάκη, Φραγκοπούλου, Μυλωνοπούλου, Αφεντάκη, Μ.Κοκκόνη, Σιγάλα, Μ.Πρίφτη, Μπεγκιάϊ, Ανδρακάκου.