Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

Εκπαιδευτική υποτροφία από το Βόλεϊ του Πορφύρα

Το τμήμα βόλεϊ του ΑΟΦ Πορφύρας και η Ελληνογαλλική Σχολή Jeanne D΄Αrc, προσφέρουν και για την σχολική περίοδο 2018-2019, πλήρη εκπαιδευτική υποτροφία σε αθλήτρια της ομάδας μας που ανήκε στο δυναμικό της στη σεζόν 2017-2018 και είναι γεννημένη κατά τα έτη 2004 και 2005.
Η διαδικασία της υποτροφίας δεν αφορά παιδιά που ήδη είναι μέλη της μεγάλης οικογένειας της Ελληνογαλλικής Σχολής Jeanne D΄Arc.
Προκειμένου να κριθεί ποιό παιδί θα πάρει αυτή την υποτροφία, παρακαλούμε όπως αποσταλεί αντίγραφο του αποδεικτικού προαγωγής στην επόμενη τάξη, με εμφανή ονοματεπώνυμο και βαθμό, στην ηλεκτρονική διεύθυνση porfyrasvolley@gmail.com
Θα επιλεγεί η αθλήτρια που θα συνδυάζει επίπεδο βαθμού και αθλητικές επιδόσεις.
Η σχετική προθεσμία εκπνέει την Τρίτη 10 Ιουλίου.
Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την προσφορά παροχών στις αθλήτριες μας και η συνέργεια με την Ελληνογαλλική Σχολή Jeanne D΄ Arc εντάσσεται σε αυτό το πλαίσιο.
Ευχαριστούμε θερμά τον Γενικό Διευθυντή της Ελληνογαλλικής Σχολής Jeanne D΄ Arc κ.Θεόφιλο Γεωργούση και τον Καθηγητή Φυσικής Αγωγής κ. Δημήτρη Αλεβιζάκη για την άριστη συνεργασία και κυρίως για την τιμή που κάνουν στο Βόλεϊ του Πορφύρα, με αυτή την σχέση εμπιστοσύνης.