Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019

Τρίτη σερί νίκη και ανεβαίνουμε....Στην Α1 Βόλεϊ Γυναικών ο Πορφύρας γράφει ιστορία !

Το σημαντικότερο από το αποψινό παιχνίδι στην Ηλιούπολη, δεν είναι ότι ο Πορφύρας κέρδισε με 3-0 σετ, κάνοντας 10 τους βαθμούς της διαφοράς από την διαχωριστική γραμμή του υποβιβασμού,σταθεροποιούμενος στην 8η θέση ( πλέον η 7η και η 6η θέση απέχουν μόλις έναν πόντο...), αλλά, ότι ήταν καλές και οι 13 αθλήτριες που χρησιμοποιήθηκαν, όλες δηλαδή όσες ήταν στην αποστολή, καθώς, η 14η, η Ελένη Ζαννή, είχε αγώνα την ίδια ώρα με τις Κορασίδες.
Οταν όλες οι αθλήτριες είναι σε ετοιμότητα, η ΟΜΑΔΑ μπορεί να ελπίζει ότι θα είναι καλή και η συνέχεια ενώ αποδεικνύεται ότι υπάρχει, πράγματι, ελπιδοφόρο υλικό.
Την νίκη στην Ηλιούπολη, προπονητικό τιμ και αθλήτριες την αφιερώνουν στην υπερπολύτιμη έφορο της ΟΜΑΔΑΣ μας, την μητέρα όλων των αθλητριών μας, ΚΥΡΙΑ Τασούλα Λιάρου, που έλειψε για πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια, από αγώνα του Πορφύρα, καθώς η γρίππη δάμασε ακόμα και την σιδερένια θέληση της.
Κατά τα άλλα, σχόλια δεν χρειάζονται.
Ο Πορφύρας θα αγωνίζεται έως το τέλος, στο 110% των δυνάμεων του. Ανεξάρτητα από την βαθμολογική θέση του.
Δεν χρωστάμε τίποτα σε κανέναν, δεν θέλουμε τίποτα από κανέναν, δεν μας αρέσουν οι...δημόσιες σχέσεις σε αυτό το επίπεδο, οπότε όπως πάντα συμβαίνει, θα παίζουμε για εμάς και την τρέλα μας.