Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

Μεγάλη νίκη για τις Νεάνιδες του Πορφύρα

Οι αποδεκατισμένες Νεάνιδες του Πορφύρα νίκησαν με 3-2 σετ τον Αστέρα Νίκαιας στο Σαλπέας και ελπίζουν για την πρόκριση στην προημιτελική φάση του πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΔΑ.
Ελειψαν για διάφορους λόγους, οι Τριανταφύλλου, Μ.Κοκκόνη, Σιγάλα, Γρηγοριάδη, Ποντικάκη ενώ υπήρχε κόπωση σε αθλήτριες που είχαν αγωνισθεί και την προηγουμένη απέναντι στον Ολυμπιακό, με τις Κορασίδες, αλλά, δυστυχώς δεν ήταν εφικτό να πάρουν ανάσες εκτός παιχνιδιού, καθώς, συνέπεσε την ίδια ώρα να παίζουν και οι Κορασίδες Β και Γ, από τις οποίες θα ήταν δυνατό να χρησιμοποιηθούν αθλήτριες που έχουν δηλωθεί στην ενεργό 24άδα των Νεανίδων.
Ολα στραβά και ανάποδα, αλλά, τα κορίτσια του Γρηγόρη Μπαμπούνη έκαναν κατάθεση ψυχής Πορφύρα και πήραν αυτό που άξιζαν. Την νίκη.
Ο Πορφύρας προηγήθηκε με 2-0 σετ ( 25-19, 25-18 ), αλλά, ο αξιόμαχος Αστέρας αντέδρασε και ισοφάρισε σε 2-2 ( 9-25, 15-25 ).
Πιστή στρατιώτης της ΟΜΑΔΑΣ η Τζίνα Τριανταφύλλου, που αν και τραυματίας, ήταν στον πάγκο κοντά στις συναθλήτριες της,  ώστε να έχουμε δικαίωμα να παρουσιάσουμε 12άδα, με δύο λίμπερο.
Στο τάϊ μπρέϊκ, ο Πορφύρας ήταν καλύτερος στις λεπτομέρειες και νίκησε με 15-12 και 3-2 σετ.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Γρηγόρης Μπαμπούνης ) : Ανδρακάκου, Ε.Ζαννή, Μ.Πρίφτη, Σταματίου, Αλάϊσκα, Μπέλλου, Αφεντάκη, Ε.Ζήκου, Μητροπούλου, Μπεγκιάϊ, Δαμίγου.