Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019

Πορφύρας-Ολυμπιακός 3-1 στις Κορασίδες Α


Ο Πορφύρας νίκησε με 3-1 σετ τον Ολυμπιακό στο Σαλπέας, σε αγώνα για το πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας των Κορασίδων Α.
Παρά τις ελλείψεις λόγω τραυματισμών ( Τριανταφύλλου, Μ.Κοκκόνη, Μητροπούλου ), οι μικρές μας πραγματοποίησαν την καλύτερη φετινή εμφάνιση τους και προχωρούν, σε μία μεταβατική σεζόν με ανανεωμένο ρόστερ και με παιδιά μόνο από την Ακαδημία μας, με ενθαρρυντικό τρόπο.
Μπράβο και στον προπονητή τους Γρηγόρη Μπαμπούνη, όπως και στον έφορο τους Αγγελο Ζαννή, γιατί με τόσες κακοτυχίες που έτυχαν φέτος σε αυτή την ομάδα, πραγματικά είναι βράχοι δίπλα στα παιδιά μας.
Μεγάλα λόγια δεν χρειάζονται. Συνεχίζουμε την δουλειά, με στόχο την εξέλιξη των παιδιών ώστε να φθάνουν στην γυναικεία ομάδα του Πορφύρα, έτοιμες για το υψηλότερο επίπεδο.
Ο Πορφύρας, άλλωστε, στηρίζεται στις υποδομές του και με λαχτάρα περιμένει να δώσει ευκαιρίες στα παιδιά του που είναι έτοιμα και αποφασισμένα να τις αρπάξουν.
Σεβασμός στον σπουδαίο ΄΄αντίπαλο΄΄, τον συμπολίτη μας Ολυμπιακό που έχει ποικιλότροπα και διαχρονικά αποδείξει ότι αγαπά και τιμά τον Πορφύρα και αυτό πάντα θα το αναγνωρίζουμε.
Τα σετ ήταν : 25-16, 20-25, 25-14, 25-21.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Γρηγόρης Μπαμπούνης ) : Ανδρακάκου, Ε.Ζαννή, Σιγάλα, Μ.Πρίφτη, Δαμίγου, Γρηγοριάδη, Αφεντάκη, Μπεγκιάϊ, Αλάϊσκα, Ε.Ζήκου, Τριανταφύλλου.