Δευτέρα 8 Απριλίου 2019

Βασικές αρχές

Καλή μας εβδομάδα !
Με την υπενθύμιση ότι στον Πορφύρα :
Ο προπονητής και η προπονήτρια επιλέγουν, προπονούν και χρησιμοποιούν.
Η διοίκηση, ασχολείται με ότι έχει σχέση με τα εκτός των γραμμών του γηπέδου και παράλληλα στηρίζει πλήρως προπονητές και προπονήτριες, στις επιλογές τους, δίχως να προκύπτει σύγχυση ρόλων.
Προπονητές και διοίκηση, συχνά, προφανώς, δεν συμφωνούν, αλλά, στον Πορφύρα είναι ΕΝΑ και για αυτό, άλλωστε, προχωράμε τόσα χρόνια, με ανοδική πορεία.
Οι αθλήτριες προπονούνται και αγωνίζονται, με την ευχή και ελπίδα ότι θα προσπαθούν να βελτιώνονται και να απολαμβάνουν κάθε στιγμή, με την έννοια της συμμετοχής στον ομαδικό αγώνα.
Οι γονείς συμμετέχουν, βασανίζονται, ξοδεύονται, αλλά, εντέλει, παρά τις πρόσκαιρες ενδεχομένως απογοητεύσεις και πικρίες, καταλαβαίνουν με το αίσθημα ευθύνης  που τους διακρίνει ότι η ψυχραιμία είναι ο καλύτερος σύμβουλος και ότι οι δυσκολίες και η διαχείριση των συναισθημάτων χτίζουν χαρακτήρες, ειδικά στα χρόνια της κρίσης όπου όλοι νιώθουμε ότι έχουμε συνθλιβεί.
Οχι τυχαία, άλλωστε, με αυτή την λογική, ο Πορφύρας στο Βόλεϊ έφθασε να έχει την Γυναικεία ομάδα του 6η στην Α1 Εθνική ενώ πριν από 15 χρόνια ήταν στο Β΄ Τοπικό και έτσι καταφέραμε να έχουμε 12  αναπτυξιακές ομάδες, από 1...
Με ΥΠΟΜΟΝΗ, ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ και ΔΟΥΛΕΙΑ.
Να είστε όλες και όλοι καλά !!!