Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021

Πρωτεύουσα αξία για τον Πορφύρα ο ρεαλισμός

 Είναι όμορφο να ονειρεύεσαι...Ζωογόνο...

Στο Βόλεϊ του Πορφύρα, ωστόσο, είτε επειδή ο κύριος Νίκος δεν βλέπει όνειρα, είτε γιατί ως κλασικός Αιγόκερως είναι γήϊνος και ρεαλιστής, απεχθανόμαστε κάθε λογής φενάκη.

Ακούμε εδώ και καιρό, μετά την νομοθέτηση για ποσοστό από το στοίχημα υπέρ των ομάδων των Α1 Εθνικών Κατηγοριών, ότι έρχεται το...τρένο με τις δεσμίδες με τα...χιλιάρικα.

ΑΝ και ΟΠΟΤΕ υπάρξει τέτοιο ενδεχόμενο ( το ΦΕΚ αναφέρεται στις 22 Ιανουαρίου 2022 για την πρώτη δόση από ένα απροσδιόριστο ποσό, από μία αβέβαιη αύξηση στα κέρδη από το στοίχημα, η οποία ΜΑΛΛΟΝ θα εκτιμηθεί στο τέλος Δεκεμβρίου ), η ΟΠΟΙΑ εισροή, ΑΝ σταθεί δυνατό ( με τις δαμόκλειες προϋποθέσεις που τίθενται ) να εισπραχθεί, θα κατευθυνθεί ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για την βελτίωση των υλικοτεχνικών υποδομών και την αγορά εξοπλισμού για την Γυναικεία ομάδα και την Ακαδημία μας.

Η Γυναικεία ομάδα, στην 6η σεζόν της στην Α1, προετοιμάζεται με την ίδια λογική, την ίδια ( πολύ ) σφικτή οικονομική πολιτική, με τους φίλους που την βοηθούν και με τους άλλους από τους οποίους ζητιανεύουμε και δείχνουν...κατανόηση στην τρέλα μας.

Είτε πέφτουν βόμβες γύρω μας, είτε όχι, εμείς θα συνεχίσουμε τον δικό μας δρόμο, της επιβίωσης με προσοχή και στο ευρώ και συνέπεια, καθώς, μας αρκούν τα κανόνια στον Παπανικολή, στη Φρεαττύδα...

Ούτε ως τμήμα, ούτε προσωπικά, θα εκτεθούμε, κυνηγώντας όνειρα, αν και ο Σαίξπηρ ( συγγραφέας της κωμωδίας Ονειρα Θερινής Νυκτός ) βεβαίωνε ότι είναι όμορφα τις καλοκαιρινές νύχτες...