Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021

Πορφύρας-Ηλυσιακός την Τετάρτη στις 20.00



Την Τετάρτη, στις 20.00, ο Πορφύρας υποδέχεται τον Ηλυσιακό σε αγώνα για το πρωτάθλημα της Volley League Γυναικών.

Μία ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, με αμφίδρομη βαθμολογική σημασία, με μία ομάδα με την οποία έχουμε παραδοσιακούς δεσμούς φιλίας, θα την υποδεχθούμε όπως πάντα με τον ίδιο σεβασμό.

Ναι, ο Πορφύρας είναι προτελευταίος με 3 πόντους και ο Ηλυσιακός τελευταίος με 1 βαθμό, αλλά, τα ...ντέρμπι είναι για τις ιπποδρομίες στην Αγγλία και τις γκοφρέτες της ΙΟΝ, όχι για αθλητισμό και ειδικά Γυναικών.

Πορφύρας και Ηλυσιακός οφείλουν να μείνουν σοβαροί, γιατί εμείς τουλάχιστον θα υπάρχουμε και του χρόνου, όπως πάντα...

Δυστυχώς, έχουμε περιορισμό χωρητικότητας και μπορούμε να φιλοξενήσουμε, συνολικά, μόλις 63 θεατές, φιλάθλους και επισήμους.

Ετσι, θα μπούν ΜΟΝΟ κάτοχοι Κάρτας Μέλους του Βόλεϊ του Πορφύρα, αθλήτριες της Ακαδημίας μας,  όποιοι γονείς αθλητριών της Ακαδημίας μας, εκδηλώσουν ενδιαφέρον στο porfyrasvolley@gmail.com, μέλη του Δ.Σ. της ΕΟΠΕ και τα 5 άτομα της λίστας του Ηλυσιακού, για την οποία συνεννοηθήκαμε με τους διοικούντες του φιλοξενούμενου συλλόγου.

Ατομο εκτός της λίστας που θα σχηματισθεί με απώτερο όριο τα 63 άτομα ( όλα θα πρέπει να είναι εμβολιασμένα ή νοσήσαντα εντός του τελευταίου εξαμήνου ), ΔΕΝ θα μπεί στο Σαλπέας, καθώς, τηρούμε με ευλάβεια, τα όσα ορίζονται στο Πρωτόκολο της ΓΓΑ.     

Καλό παιχνίδι.