Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023

Πορφύρας-Πανιώνιος 3-0 σετ με πολύ καλή εμφάνιση


 Ο Πορφύρας, πραγματοποιώντας την καλύτερη εμφάνιση του στην εφετινή σεζόν, νίκησε στο Σαλπέας με 3-0 σετ τον Πανιώνιο σε αναμέτρηση για το πρωτάθλημα της Volley League Γυναικών.

Τα σετ ήταν : 25-18, 25-19, 25-22 και με αυτή τη διαφορά, σε ενδεχόμενη περίπτωση τελικής ισοβαθμίας με τον Πανιώνιο, για έναν πόντο, ο Πορφύρας έχει πλεονέκτημα.

Συγχαρητήρια στην τεχνική ηγεσία και τις αθλήτριες του Πορφύρα, ευχαριστούμε το κοινό μας και ειδικά τα πολυάριθμα κορίτσια από την Ακαδημία μας, απόλυτος σεβασμός στον πάντα μεγάλο Πανιώνιο ( με τον οποίο διαχρονικά έχουμε άριστες σχέσεις ), η αξία του ηττημένου αναδεικνύει τη σπουδαιότητα της επιτυχίας.

Δε χρειάζονται λόγια και κοσμητικά επίθετα, αλλά, μόνο δουλειά, αφοσίωση στη φανέλα με το σήμα του Πορφύρα, ταπεινότητα και σοβαρότητα.

Αλλωστε, το πρωτάθλημα είναι τόσο ρευστό και δύσκολο ώστε ο 8ος Πορφύρας απέχει 1 πόντο από τα play offs μα και 1 πόντο από τα play out.

Πάμε παιχνίδι με παιχνίδι, αγωνιζόμενοι για την επιβίωση μας, με πρωταρχικό μέλημα μας τη συνέπεια σε πολύ δύσκολους καιρούς και στο τέλος θα δούμε τι κάναμε όλοι μαζί, γιατί στις ήττες φταίμε όλοι, οι νίκες ανήκουν μόνο στα παιδιά και το τεχνικό τιμ, μα και σε μία ψυχή εκεί ψηλά που μας παρακολουθεί και μας έδωσε την ευλογία του να μείνουμε έντιμοι και να αγωνιζόμαστε για τα παιδιά και τον σύλλογο του Πορφύρα μας.

Ευχαριστούμε το Cafe Adesso ( Καραϊσκου 135, στον πεζόδρομο ) που προσέφερε την απευθείας μετάδοση του αγώνα.