Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023

Πήραμε ζωή από τις Παγκορασίδες Δ και Ε !!

 Οσα προβλήματα και σκοτούρες και αν έχουμε, ξεχάσθηκαν το απόγευμα της Κυριακής από τις φωνούλες και τα χαμόγελα, ακόμα και από τα δάκρυα και τις συνοφρυωμένες φατσούλες των Γυμνασιοκόριτσων του Προαγωνιστικού που θα αγωνισθούν κάτω από τις οδηγίες του Μίλος Ραντοϊκοβιτς και της Ελενας Γεωργιάδου ως Παγκορασίδες Δ και Ε στο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΔΑ.

Ηλθαν τα παιδάκια μας στο Γυμνάσιο της Αφεντούλη με φτιαγμένες τις κοτσίδες τους ( όπως κάνουν οι ''μεγάλες'' ), επιγονατίδες , στυλ αθλητικό, καλή διάθεση μα και με άγχος.

Η Ελενα τις ....οργάνωσε, ο Μίλος έδειχνε τις θέσεις , δίδασκε πως γίνεται η παρουσίαση και πως οι αλλαγές , τα παιδιά έπαιξαν τρία σετ και είχαν ελπιδοφόρα παρουσία, αλλά, ξέρουμε ότι χρειάζεται διαρκής προσπάθεια.

Ολα θα πάνε καλά, όσο τα παιδιά μας ( εκείνες νομίζουν ότι είναι δεσποινίδες, αλλά, για εμάς πάντα θα είναι μωρά....) έχουν υπομονή, συγκέντρωση, διάθεση να πειθαρχούν, να συνεργάζονται , να μαθαίνουν, να παίρνουν εκτόνωση αλλά και αρχές και αξίες από το βόλεϊ και τον Πορφύρα.

Η ανταπόκριση, σε ποσοστό 80%, των γονιών των Παγκορασίδων Δ και Ε, ήταν η καλύτερη που είχαμε σε αντίστοιχη συνάντηση με γονείς νέου τμήματος εδώ και 7-8 χρόνια, ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι.

Ο κόσμος, πάντα, καταλαβαίνει και όσο βλέπει ότι υπάρχει καθαρή ματιά, μεράκι και ενδιαφέρον, θα ανταποκρίνεται. 

Ευχαριστούμε μεγάλους και μικρές, κυρίως όμως τις τελευταίες γιατί χθες στο Γυμνάσιο μας χάρισαν ανάσες ζωής...

Υ.Γ. Και αυτό το στοίχημα, με το Προαγωνιστικό που στήθηκε από το μηδέν, θα το κερδίσουμε. Αλλωστε, η ζωή είναι όμορφη όταν βάζεις στόχους...