Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2023

Αλλαγές για τις Παγκορασίδες, συνάντηση γονέων Προαγωνιστικού την Κυριακή στις 5.30 μ.μ. στο Γυμνάσιο

 Στις 5 Φεβρουαρίου ξεκινούν τα πρωταθλήματα Παγκορασίδων και μοιραία, υπάρχουν αλλαγές για ορισμένα από τα παιδιά μας, ωστόσο, με την κατανόηση που είμαστε σίγουροι ότι θα δείξουν τα ίδια και οι γονείς τους, όλα θα πάνε καλά.

Η μετακίνηση αφορά τις εξής :

Οι γεννημένες το 2008 Ζοάννου, Γιάννου, Ιωάννου, Καλμουκίδου, Τσιαδή, Κουφοπαντελή, Ναργκισεσβίλι, Σούχοφ, Ρούτη εντάσσονται άμεσα στο τμήμα της κας Πόπης Καλλή, ως Παγκορασίδες Β ( ακολουθούν το πρόγραμμα των Κορασίδων Β ).

Οι γεννημένες το 2009 και το 2010, Χ.Κουρλαφτάκη, Γιαννικίου, Ζ.Γρίβα, Φιλιππάκου εντάσσονται στις Παγκορασίδες Δ και πάνε στις ώρες για τις οποίες ενημερώθηκαν, με τον κ.Μίλος Ραντοϊκοβιτς.

Τα παιδιά του κ. Μίλος, που γεννήθηκαν 2009-2010-2011 και έχουν φέρει δικαιολογητικά για δελτίο, θα χωρισθούν σε Παγκορασίδες Δ και Ε, κατά κύριο λόγο με ηλικιακά κριτήρια και πάντα με γνώμονα τη δημιουργία δύο ομάδων, ώστε να παίξουν όλα τα παιδιά αλλά και με αριθμητική ισορροπία ανάμεσα στις δύο ομάδες, ώστε να μη μηδενισθεί κάποια από αυτές επειδή δεν βγήκαν έγκαιρα νέα δελτία.

Τα παιδιά του Προαγωνιστικού που έχουν γεννηθεί το 2007, συνεχίζουν να προπονούνται όπως μέχρι τώρα και σταδιακά θα ενταχθούν στις Κορασίδες, όπου ανήκουν ηλικιακά.

Θα υπάρξει την Κυριακή συνάντηση στο Γυμνάσιο, στις 5.30 μ.μ., με τους γονείς όλων των παιδιών του κ. Μίλος, για ενημέρωση.