Κυριακή 19 Μαρτίου 2023

Ξανά στο Final 4 ο Πορφύρας με τα δικά του παιδιά !


 

Ο Πορφύρας στο Final 4 της Α΄ Κατηγορίας των Κορασίδων Α της ΕΣΠΕΔΑ και μαθηματικά, μετά την νίκη με 3-0 σετ στο Μοσχάτο !

Απομένει μία αγωνιστική ακόμα, με τον Τελαμώνα στο Σαλπέας, ωστόσο, η 3η θέση στην κατάταξη έχει διασφαλισθεί και στον ημιτελικό του Final 4 θα συναντηθούμε με τον Ιωνικό ενώ στον άλλο ημιτελικό θα παίξει ο Ολυμπιακός με Μίλωνα ή Αιγάλεω.

Συγχαρητήρια στις αθλήτριες και τον προπονητή Νικηφόρο Γιαννόπουλο, ο Πορφύρας επιστρέφει στο Final 4 μετά από 6 χρόνια, όταν είχε φθάσει πάλι εκεί, με την Νίκη Μανωλάκου στο τιμόνι ως τεχνικό.

Πέρσι, ο Πορφύρας έχασε στη λεπτομέρεια την πρόκριση στο Final 4, εφέτος δεν έμειναν περιθώρια για παρόμοιο στραβοπάτημα.

Σημειώνεται ότι ΟΥΤΕ ΜΙΑ από τις 16 αθλήτριες των Κορασίδων Α του Πορφύρα δεν αποτελεί μεταγραφή, καθώς ΟΛΑ τα παιδιά μας είναι από τα Μίνι στον σύλλογο μας, όπου έκαναν το πρώτο δελτίο τους.

Δουλεύουμε με εμπιστοσύνη στην Ακαδημία μας, πάντα με την ίδια φιλοσοφία.

Με ήθος, ψυχραιμία, δουλειά, συνέπεια, καθαρό μυαλό, πειθαρχία, επιμονή και αγάπη στη φανέλα του Πορφύρα, θα διεκδικήσει η ΟΜΑΔΑ μας το καλύτερο δυνατό και στο Final 4.