Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023

Γύρισε στο σπίτι της ( από το...εξοχικό ) η Μαριάννα Βαλσάμη !




Η Μαριάννα Βαλσάμη, σπλάχνο από τα σπλάχνα μας, όχι απλώς και μόνο ''παιδί του Πορφύρα'', μετά από εμπειρίες 5 ετών στο ...εξοχικό ( ΑΣ Αφροδίτη, στην Τοπική Γυναικών, η ''κόρη'' του βόλεϊ του Πορφύρα ), γύρισε στο σπίτι της.

Η 23χρονη κεντρική, μαζί με τις Αναστασία Ποντικάκη, Μαρία Σάντε, Ελένη Καριπίδη αναμένεται ότι θα βοηθήσει ουσιαστικά από το κέντρο την προσπάθεια του Πορφύρα για διάκριση ( και ) στην Pre League Volley της σεζόν 2023-2024.

Από την Πέμπτη Δημοτικού είναι στον Πορφύρα η Μαριάννα μας, που έφθασε στο Final 4 με τις Κορασίδες Α το 2018 και στη συνέχεια μετακινήθηκε με υποσχετική στον ΑΣ Αφροδίτη, όπως είχε συμβεί και με δύο ακόμα αθλήτριες μας ( που πήγαν και επέστρεψαν ) την Μαριάννα Λιάρου και με την Πετρίνα Μπουτσελάκου, ώστε να έχουν μεγαλύτερη αγωνιστική τριβή σε επίπεδο Γυναικών και το ''πείραμα'' λειτούργησε χάρη στη Τασούλα Φωτάκη, τον Αγγελο Ζαννή και τον Σταμάτη Χονδρουδάκη και την προσπάθεια των παιδιών.

Μάλιστα, στη φωτο των Κορασίδων μας, από αγώνα το 2016, είναι στο κέντρο με το Νο 8 η Μαριάννα Βαλσάμη και εξ αριστερών της η Ουρανία Κονταράκη ( επίσης γεννημένη το 2000 ) και η Πετρίνα Μπουτσελάκου ( και εκείνη, της υπέροχης φουρνιάς του 2000, με το νούμερο 2, να ...λατρεύει τον φακό ως άριστη φωτογράφος... ).

Ηδη, για την 14άδα του στην Pre League, ο Πορφύρας έχει από την Ακαδημία του, τις Βαλσάμη, Καριπίδη, Μπουτσελάκου, Πανούση και θα υπάρξει, πρώτα ο Θεός με το καλό, ακόμα ένα παιδί μας,  αποδεδειγμένα αφοσιωμένο στον Πορφύρα.

Από την αριστεύσασα πτυχιούχο του Πανεπιστημίου Πειραιώς ( τμήμα Ναυτιλιακών Σπουδών ) Μαριάννα Βαλσάμη, έγινε η εξής τοποθέτηση : '' Είμαι πολύ χαρούμενη που την εφετινή σεζόν θα είμαι μέλος της ομάδας του Πορφύρα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση και το προπονητικό τιμ για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν και να μας ευχηθώ μία καλή και παραγωγική σεζόν, γεμάτη επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς ''.

Υ.Γ. Το γεγονός ότι κατάγεται από τα λατρεμένα Δωδεκάννησα  ( Σύμη ), εξηγεί πολλά για την Μαριάννα, σε μία νησιωτική ομάδα όπως ο Πορφύρας. Ας μη ξεχνάμε άλλωστε ότι στη Φρεαττύδα, την Καλλίπολη, το Χατζηκυριάκειο, τουλάχιστον οι μισοί κάτοικοι της περιοχής μας είναι από νησιά.