Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024

Προσφορά για πλήρη καρδιολογικό έλεγχο

 Το  υπερσύγχρονο Διαγνωστικό Κέντρο Olympic στην Αγία Σοφία του Πειραιά ( Ασκληπιού 38 ), με το οποίο συνεργασθήκαμε στα προηγούμενα 2 χρόνια μας έστειλε προσφορά 15 ευρώ ανά αθλήτρια του βόλεϊ του Πορφύρα για πλήρη καρδιολογικό έλεγχο ( καρδιολογική εξέταση, ηλεκτροκαρδιογράφημα, τρίπλεξ ).

Απαραίτητη προϋπόθεση να έχει ΑΜΚΑ η αθλήτρια και να είναι ασφαλισμένη.

Ο καρδιολόγος θα υπογράφει και θα σφραγίζει στην αθλήτρια που θα εξετάζει,  την Κάρτα Υγείας , την ιατρική βεβαίωση και την ιατρική γνωμάτευση.

Το τμήμα βόλεϊ του Πορφύρα ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν έχει όφελος από αυτή τη διαδικασία, προσπαθεί απλώς να διευκολύνει σε επίπεδο παροχών.

Οι γονείς των αθλητριών μας που θέλουν να πάνε τα παιδιά τους στο Olympic, παρακαλούνται να μας ενημερώσουν για το πλήρες ονοματεπώνυμο και το ΑΜΚΑ των παιδιών, με την προϋπόθεση ότι είναι ασφαλισμένα.

Περιμένουμε ενημέρωση από εσάς έως και την Τρίτη 13/9 στο porfyrasvolley@gmail.com για να κλείσουμε , ομαδοποιημένα, ημέρες και ώρες προσέλευσης των αθλητριών Σάββατο και Κυριακή όπως και απόγευμα καθημερινής, κατόπιν συνεννόησης μαζί μας.