Κυριακή 30 Μαΐου 2010

Πορφυρας-Φιλια 0-3

Λενε πως το ταξιδι αξιζει περισσοτερο απο τον προορισμο. Ειναι μια διαπιστωση που περιεχει βεβαια μεγαλη δοση αληθειας αλλα δεν λεει ολη την αληθεια. Θα μας αρεσε φετος να φταναμε και στον προορισμο μιας και τα προηγουμενα 2 χρονια καναμε ωραια ταξιδια με τα κοριτσια της γυναικειας ομαδας του Πορφυρα.
Δυστυχως ομως σχεδον τιποτα δεν λειτουργησε καλα στο δευτερο τελικο του πρωταθληματος της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. Ηττα μεσα σε μια ωρα και 16 λεπτα με τα σετ στο 24-26, 16-25, 20-25. Εκτος απο το πρωτο σετ, που κριθηκε στην κυριολεξια στη λεπτομερεια (σε μια αμυνα που οι παικτριες μας αφησαν η μια στην αλλη με το σκορ στο 24-23 υπερ μας), στα υπολοιπα δυο σετ η ομαδα μας δε θυμισε το συγκροτημα που κερδισε με θεαματικο τροπο τα τρια προηγουμενα ντερμπυ με Φιλια και Τραχωνες. Εκκρεμουν βεβαια οι ενστασεις που υποβαλαμε και στα δυο παιχνιδια για την αντικανονικη συμμετοχη των Καλτουρμιδου και Vilde αλλα σε καθε περιπτωση θα προτιμουσαμε να παμε στην εκδικαση των ενστασεων με νικες και απο 'κει και  περα καλοδεχουμενη και η αποφαση της επιτροπης ενστασεων.
Με μετρια λοιπον υποδοχη, μετριο μοιρασμα παιχνιδιου, λιγες τελειωμενες επιθεσεις, αδυναμο σερβις, λιγες αμυνες και αργη αντιδραση στις αλλαγες το αποτελεσμα ηταν αναποφευκτο. Οαση στην αποδοση μας η Νατασα Μαλκοπουλου που με αριστη υποδοχη και καλα ποσοστα στην επιθεση δεν ολοκληρωσε δυστυχως την προσπαθεια της μιας και τραυματιστηκε και αποχωρησε κατα τη διαρκεια του τριτου σετ.
Μεγαλη για μια ακομα φορα η παρουσια του κοσμου στις εξεδρες του Π. Σαλπεας μονο που αυτη τη φορα οι φιλοι μας δεν μπορεσαν να πανηγυρισουν μια σπουδαια νικη. Ρεσιταλ διαιτησιας απο τους Μιχαηλογλου-Παπασταμο υπο τα βλεμματα της αφροκρεμας των συναδελφων τους που παρακολουθησε την προσπαθεια τους απο την εξεδρα. Show απο τον γνωστο πλεον και μη εξαιρετεο προεδρο-εφορο-προπονητη που ενοχληθηκε απο ενα ειρωνικο αλλα κοσμιο πανο των φιλων του Πορφυρα. Καλα θα κανει να συνηθισει αυτες τις αντιδρασεις αφου το κουτοχορτο ακριβυνε γι αυτο ολο και λιγοτεροι θα το προτιμουν στη διατροφη τους. Οι συνθεσεις των ομαδων:
ΠΟΡΦΥΡΑΣ: Γρηγοριου, Χατζηπετρου, Γκουρα(L), Λιουκα, Αθανασοπουλου, Τσαπουρη, Τσιμηλα, Μαλκοπουλου, Κορνια, Θεοχαρη, Μπαλη, Χατζηκωνσταντη.
ΦΙΛΙΑ:  Σχετακη,  Παριση,  Νικολαϊδη Α.,  Νικολου, Σπυριδακη, Κωλεττα, Καλτουρμιδου, Νικολαϊδη Κ., Πισιριτζη, Δημου, Θυμο(L), Vilde