Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Εχω ένα όνειρο....

Πως έφθασε βρε παιδιά αυτός ο Πορφύρας μέχρι τον αποψινό πρώτο τελικό των πλαίυ οφφ ;
Τη σαιζόν 2006-2007 η ομάδα μας ήταν πρώτη στο τέλος του πρώτου γύρου και στη συνέχεια απέτυχε να διαχειρισθεί το ύψος της κορυφής κι έπεσε στην έννατη θέση .
Τη σαιζόν 2007-2008 ο Πορφύρας τερμάτισε δεύτερος στην βαθμολογία αλλά αποκλείσθηκε απο τον τελικό των πλαίυ οφφ .Εκείνη την περίοδο η ομάδα μας στέφθηκε Κυπελλούχος ΕΣΠΕΔΑ.
Τη σαιζόν  2008-2009 ο Πορφύρας ήταν τρίτος στην βαθμολογία ,ωστόσο ,  αποκλείσθηκε εκ νέου απο τον τελικό των πλαίυ οφφ .
Τη σαιζόν 2009-2010 ο Πορφύρας τερμάτισε δεύτερος στην βαθμολογία και πέρασε στον τελικό των πλαίυ οφφ για πρώτη φορά στην ιστορία του ενώ κατέκτησε και το Κύπελλο ΕΣΠΕΔΑ.
Σε αυτά τα 4 χρόνια έγιναν μεγάλες επενδύσεις με την αγορά αθλητριών που ανήκουν στον σύλλογο μας.
Μεταξυ αυτών είναι και 2 αθλήτριες που έχουν παίξει στην Εθνική Γυναικών ,η Τζοάννα Παπαγεωργίου κι η Νατάσα Μαλκοπούλου.
Αναπτύχθηκε η Ακαδημία μας που έχει πλέον 110 κοριτσάκια απο τα οποία τα 4 προωθήθηκαν στην πρώτη ομάδα κι είναι ενεργά μέλη της .
Ηλθαν δίπλα μας εταιρείες κολοσσοί που μας τιμούν ως χορηγοί .Συνολικά ,το τμήμα μας έχει 14 χορηγούς.

Κερδίσαμε την αναγνώριση όλων για το ήθος και τη συνέπεια μας αλλά και για την πλατιά υποστήριξη που έχουμε απο τους φιλάθλους που είναι στο πλευρό μας .
Τώρα λοιπόν ,μετά απο όλα αυτά ,μπορούμε να λέμε ότι νομοτελειακά και απολύτως φυσιολογικά φθάσαμε στον τελικό και στην πρόκληση που έχουμε μπροστά μας.
Κι αν περάσετε απο την πλατεία της Φρεαττύδας ή κοντά απο το άγαλμα του Λάμπρου Πορφύρα κι ακούσετε κάποιον να λέει ''έχω ένα όνειρο ,την ομάδα μου στην Α2 να δώ '' ,μην απορήσετε.
Θα είναι κανείς απο αυτούς τους....ρομαντικούς βλαμμένους που έφτιαξαν την ωραία παρέα που κάνει εδώ και 4 χρόνια μια υπερπροσπάθεια δίνοντας πιο πολλά αυτά που έχει ,πάνω απο όλα με μεράκι και καλή διάθεση.
Εχω ένα όνειρο....Αλλά κι ένα καμάρι .Την ομάδα μου που συνεχίζει τη διαδρομή της ,απολαμβάνει το ταξίδι και σας θέλει όλους δίπλα της  απόψε στην Ηλιούπολη αλλά και σε όλα τα ματς της σειράς του τελικού των πλαίυ οφφ .