Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Τα τυχερά νούμερα της κλήρωσης είναι 0873 και 2062

Πραγματοποιήθηκε απόψε όπως ακριβώς είχε προγραμματισθεί ,στο γήπεδο ''Παναγιώτης Σαλπέας '' ,πριν απο τον αγώνα της γυναικείας ομάδας βόλει του Πορφύρα με την Ιριδα ,για το πρωτάθλημα της Α΄ΕΣΠΕΔΑ ,η κλήρωση για τη λαχειοφόρο αγορά που οργανώθηκε για την οικονομική ενίσχυση του τμήματος μας .
Τα δύο τυχερά νούμερα ,τα οποία τράβηξαν απο την κληρωτίδα ο β΄διαιτητής του παιχνιδιού κ.Κυριάκος  Μιχαήλογλου κι η σημειωτής κ.Γεωργία Σπανού είναι το   0873  και το 2062.
Το 0873 κερδίζει το παπάκι των 125 κυβικών και το 2062 την έγχρωμη τηλεόραση των 32 ιντσών.
Οι κάτοχοι αυτών των αριθμών πρέπει να καλέσουν τον Γενικό Αρχηγό  του τμήματος κ.Μανώλη Κελέκο στο τηλέφωνο 6945026435 ώστε να επιδείξουν το λαχνό που έχουν στα χέρια τους και να συννενοηθούν για την παραλαβή των δώρων τους .
Ευχαριστούμε θερμά όλες κι όλους που συνέβαλαν για την επιτυχία της λαχειοφόρου αγοράς σε καιρούς πολύ δύσκολους .Τα έσοδα θα διατεθούν για την κάλυψη ενός μέρους των εξόδων που έχει φέτος το τμήμα και τα οποία είναι πολύ μεγάλα αλλά αντιμετωπίζονται χάρις στη μοναδική κοινωνική συνοχή που επιδεικνύεται με τη συσπείρωση γύρω απο την ομάδα βόλει του Πορφύρα πολλών απλών ανθρώπων που την αγαπούν και την ακολουθούν φροντίζοντας την να την ενισχύουν απο το υστέρημα της .