Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Διάκριση για τον Πορφύρα

Σε μία άκρως τιμητική διάκριση για τον Α.Ο.Φ. Πορφύρας προχώρησε η διοίκηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Βόλει καθώς  ,αν και άλλαξε ριζικά η σύνθεση της και διαφοροποιήθηκαν τα πρόσωπα σε όλες τις Επιτροπές της ,επελέγη να διατηρηθεί στην αναβαθμισμένη και με 7μελή πλέον σύνθεση ως μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Πρωταθλημάτων ο Νίκος Δελαγραμμάτικας ,μέλος της επιτροπής βόλει του Πορφύρα και μέλος του Διοκητικού Συμβουλίου του συλλόγου μας .
Μάλιστα ,ο Νίκος είναι ο μόνος απο τα 5 μέλη της Επιτροπής Πρωταθλημάτων που παρέμεινε στη σύνθεση της και με τη νέα μορφή και με τη νέα διοίκηση της Ομοσπονδίας .
Τα άλλα 6 μέλη της Επιτροπής εκπροσωπούν σωματεία της Α1 κατηγορίας Γυναικών ( Μαρκόπουλο ,Κερατέα ,Πανιώνιος ) ,της Α2 ( Ρέθυμνο ) ,τον ιστορικό Κτησιφώντα Παιανίας ενώ στη σύνθεση της είναι κι ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΠΕ κ.Κυριακίδης .
Μόνο ο Πορφύρας μετέχει στην Κεντρική Επιτροπή Πρωταθλημάτων της Ομοσπονδίας απο την ΕΣΠΕΔΑ και μόνο ο Πορφύρας έχει εκπρόσωπο του σε αυτήν αν κι ο σύλλογος μας ποτέ μέχρι τώρα δεν έχει παίξει σε εθνική κατηγορία στο βόλει.
Ευχαριστούμε για την τιμή και τη διάκριση .Πρέπει να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο για να καταφέρουμε να δικαιώσουμε την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν . Με όραμα και επιμονή αλλά και με ειλικρίνεια .
Δεν είναι και λίγο ή μικρό να σε έχουν επιλέξει δύο διαφορετικές κι αντμαχόμενες παρατάξεις για την ίδια Επιτροπή , να σε διατηρούν σε αυτήν κι εσύ να το μαθαίνεις πρωί--πρωί απο τις εφημερίδες .
Με κάτι τέτοια λες τελικά ότι αξίζει ο κόπος γι όλο αυτό το ζόρι που τραβάμε....