Κυριακή 9 Μαΐου 2010

Απόλυτα πετυχημένο το τουρνουά της ΕΣΠΕΔΑ

Ευχαριστούμε τον κ.Νεκτάριο Χαλβατζή και τον κ.Μπάμπη Διονάτο ,τους επικεφαλής της ομάδας βόλει του Μοσχάτου ,όπως επίσης και τις τρείς όμορφες κυρίες της ΕΣΠΕΔΑ ,την Δώρα ,την Ελένη και την Λία γιατί κόπιασαν ώστε να μπούν τα παιδιά μας στο τεραίν του Μοσχάτου το πρωί του Σαββάτου και να παίξουν .Μόνο όσοι έχουν ασχοληθεί με τέτοια τουρνουά ,ξέρουν και καταλαβαίνουν τι αγώνας χρειάζεται για να στηθούν γήπεδα για Μίνι βόλει .
Η διοργάνωση της ΕΣΠΕΔΑ και του Μοσχάτου ήταν ΑΨΟΓΗ  σε όλα κι ευχαριστούμε .Και για τα νεράκια και για το χαμόγελο και για την υπομονή .Στο  μικρόφωνο μάλιστα ....καθιερώνεται πια ο Νεκτάριος που ήταν τέλειος συντονιστής όπως κι ο Μπάμπης που δεν κουράσθηκε ,μαζί με την κόρη του ,να τρέχει απο τη μία άκρη του γηπέδου στην άλλη .
Αυτές τις προσπάθειες εμείς τις επιβραβεύουμε και τις ενισχύουμε .Γιατί αξίζουν.
Σε εποχές μιζέριας και κατάθλιψης ,ξέρετε τι χαρά είναι να βλέπεις 400 παιδάκια στο γήπεδο ,να τρέχουν ,να παίζουν ,να ζούν τη στιγμή ;
Ο Πορφύρας είχε μία απο τις 2-3 μεγαλύτερες συμμετοχές σε αριθμό κοριτσιών ,ωστόσο ,η παρουσία κάθε ομάδας σε τέτοια τουρνουά ,ακόμα και με μία μόνο τετράδα ,είναι άξια επαίνου .
Απο τα 400 παιδιά ,τα 380 ήταν κορίτσια και τα αγόρια δε ξεπέρασαν τα 20.
Πήραν μέρος στο τουρνουά στο Μοσχάτο οι σύλλογοι Μοσχάτο ,Α.Ο.Φ. Πορφύρας , Φοίνικας ,Πειραικός ,Ιρις ,Τράχωνες ,Αργυρούπολη ,Ηλιούπολη ,Δραπετσώνα ,Εσπερος ,Αιολος ,Αρης Αμφιάλης ,Τελαμών ,Ιάσων , Ατταλος ,Αγιοι Ανάργυροι ,Ολυμπιακός και Πανιώνιος .