Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Αφού τα κατάφερες κι έδειξες κίτρινη στον κυρ Μανώλη ,μπράβο σου Δευτερίγο

Ο πρώτος διαιτητής του αγώνα Φιλία--Πορφύρας 3-1 ,Δευτερίγος ,μας είχε δείξει απο  το παιχνίδι πρωταθλήματος Πορφύρας--Φιλία 3-0 ,πόσο προκατειλημμένος είναι απέναντι στον Πορφύρα.
Τα λάθη του δεν αλλοίωσαν το αποτέλεσμα γιατί δεν ήταν δυνατό να αλλάξει η ροή  εκείνου του αγώνα αλλά αυτό έγινε απόψε .
Εκτός όλων των άλλων που έκανε ,έδειξε κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία στον κ.Μανώλη Κελέκο ο οποίος τόλμησε να διαμαρτυρηθεί στο πρώτο σετ γιατί υπήρχε μπάχαλο στο γήπεδο με τις αποφάσεις του διαιτητή αλλά και με το γεγονός ότι δεν λειτουργούσε το σκορ και συνεχώς υπήρχαν λάθη στους πόντους του Πορφύρα ,σε βάρος της ομάδας μας .
Οσοι ξέρουν τον κυρ Μανώλη ,είναι αλήθεια ότι θα καταλαβαίνουν το μέγεθος της υπερβολής της διαιτητικής απόφασης που απλώς συνέτεινε ώστε να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο ο εκνευρισμός των αθλητριών μας απο τα διαδοχικά λάθη του Δευτερίγου.
Σε αντίστοιχη περίπτωση διαμαρτυρίας απο τους γηπεδούχους ,δεν έγινε ούτε παρατήρηση.
Γιατί όπως μας είπε ο Δευτερίγος ''άλλο είναι ο έφορος κι άλλο ο προπονητής ή η αθλήτρια''΄.
Ποιός κανονισμός το γράφει αυτό για να το δούμε κι εμείς κι απο που ορίζεται η διαφορετική αντιμετώπιση στον πειθαρχικό έλεγχο; 
Βέβαια ,ο συγκεκριμένος διαιτητής είχε κάνει άνω κάτω το γήπεδο μας σε αγώνα Νεανίδων με τον Ρέντη κι είχε διακόψει το ματς ζητώντας αστυνομική προστασία αν και κανείς δεν τον είχε απειλήσει ή ακουμπήσει ,παρά την ένταση που δημιούργησε με τις αποφάσεις του και τότε .
Για την Επιτροπή Διαιτησίας δεν έχουμε αμφιβολία ότι θα είναι άριστος κι αυτή τη φορά .
Στο βόλει βέβαια ένας διαιτητής δεν κρίνει μόνος του το αποτέλεσμα αλλά το διαμορφώνει με τη συμπεριφορά του και με καίριες αποφάσεις σε κρίσιμα και καθοριστικά σημεία όπως και με τον εκνευρισμό που προκαλεί .
Αυτό έγινε κι απόψε .Στο πρώτο σετ και στο τέταρτο η Φιλία πήρε την βοήθεια που χρειαζόταν απο τον διαιτητή .Στους τελικούς οι λεπτομέρειες παίζουν τον ρόλο τους .Ετσι έγινε κι απόψε.
Τα πρόβατα πήγαν στη σφαγή με καλή διάθεση και όμορφες προθέσεις.
Καταλάβαμε ότι ενοχλούμε πολλούς που εννοούν να πορεύονται με βάση τις συμμαχίες ,τις προτιμήσεις και τις συμπάθειες τους .
Η πλήρης έλλειψη σεβασμού απέναντι στον Πορφύρα έγινε αντιληπτή .
Δεν πειράζει .Θα κερδίσουμε τα 2 επόμενα ματς με την Φιλία και θα πάμε εμείς στην Α2.
Κι όποιος νομίζει ότι θέλει να μας εμποδίσει ας το πράξει .
Το πολύ πολύ να μας ξαναβάλουν τον Δευτερίγο την άλλη Τετάρτη στην Ηλιούπολη.