Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Πάμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να τελειώσουμε την πρόκριση

Πριν απο 21 χρόνια που ίδρυσε το τμήμα βόλει γυναικών του Πορφύρα ο κυρ Μανώλης και πριν απο 4 χρόνια που μεγάλωσε η οικογένεια αυτού του τμήματος απο ανθρώπους που δεν είναι περαστικοί απο τα γήπεδα αλλά λατρεύουν την Πορφυράρα και γι αυτό έγραψαν σε αυτόν τον σύλλογο τις κόρες τους ,κάναμε όνειρα αλλά ,για να είμαστε ειλικρινείς ,δεν περιμέναμε ότι θα φθάναμε μια ημέρα στο σημείο να έχουμε 450 άτομα στο γήπεδο μας ,να βλέπουμε να μας παρακολουθούν εκπρόσωποι απο πολλά σωματεία ,να συσπειρώνουμε με αυτόν τον υπέροχο τρόπο τόσους ωραίους και λεβέντες ανθρώπους στο πλευρό της ομάδας μας .
Μπράβο  στα κορίτσια και τον προπονητή τους ,τον Μανώλη ,για την νίκη με τους Τράχωνες .
Μπορεί να μην παίξαμε όπως μπορούμε  αλλά όλα τα παιδιά ήθελαν τη νίκη και το έδειχναν.Αλλες επηρεάσθηκαν λίγο παραπάνω απο τη θέληση για την επιτυχία ,άλλες λιγότερο.
Κορίτσια ,χαλαρώστε για να το απολαύσετε και διαχειρισθείτε το άγχος που μοιραία έχετε για να χαρείτε  τις στιγμές .Αλλωστε ,ρωτείστε κι εμάς τι τραβάμε με την τριχόπτωση που προκαλούν οι Πανελλήνιες για να σας πούμε τι σημαίνει άγχος ....
Σας εμπιστευόμαστε ,ξέρετε τι πιστεύουμε γι εσάς ,σας το λέμε ,πάμε λοιπόν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να τελειώσουμε την πρόκριση στον τελικό των πλαίυ οφφ .
Σεβασμός ,εκτίμηση και προσοχή στους Τράχωνες .Είναι πολύ καλή ομάδα ,το έχει αποδείξει αυτό .
Μας περιμένει ένα ακόμα δύσκολο ματς .
Θα είμαστε όμως δίπλα σας ,όπως πάντα .
Χωρίς τρίγωνα όμως .Γιατί μπορεί να μας έπεσαν λίγο βαριά ....
Οπότε ,πάμε για καζαντιπί .
Χαμογελάστε ,προετοιμασθείτε με όρεξη κι αφοσίωση και σκεφθείτε ότι εσείς κι ο προπονητής σας πετύχατε να έχει μεγαλύτερη αγωνία κι απο τους ...βλαμμένους που είναι δίπλα σας , όλη η Διοίκηση του Πορφύρα και παλιοί παράγοντες της ομάδας που λένε ''πάμε να δούμε αυτή την  ομάδα γιατί παλεύει ,παίζει ωραίο βόλει κι είναι έτοιμη να προσπαθήσει μέχρι το τέλος''.
Σοβαρότητα ,αυτοπεποίθηση και πάθος θέλουμε να βλέπουμε αλλά να μη ξεχνάτε την κουβεντούλα μας.
Στη ζωή δεν υπάρχει ''πρέπει'' για τους ενήλικες .Το δικό μας λεξιλόγιο περιλαμβάνει το ΘΕΛΩ και το ΜΠΟΡΩ.
Και μη ξεχνάμε.Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό και διαφορετικό απο το άλλο.
Καλή μας διασκέδαση το Σάββατο στον Αλιμο .
Κύριε Γιώργο ,.Πρόεδρε των Τραχώνων και φίλε μας καλέ , δε σε κεράσαμε καφεδάκι γιατί πρόλαβες και το πήρες μόνος σου αλλά κι εσύ κι ο Βασίλης κι ο Αιμίλιος είδατε ότι έχετε την αγάπη και την εκτίμηση μας όπως κι οι αθλήτριες σας .
Ειλικρινά θα χαρούμε να σας δούμε το Σαββατόβραδο.
Στο κάτω--κάτω της γραφής ,το γουστάρουμε αυτό που κάνουμε και περνάμε καλά.
Μακρυά απο εμάς η μιζέρια .Ολο αυτό που ζούμε είναι χαρά κι ευτυχία ,σε καιρούς δύσκολους αν όχι κι απάνθρωπους.